Grattis mamma!

Idag fyller mamma år. Hur gammal hon blir vet jag faktiskt inte! Men gammal iaf;P
Jag ids aldrig skriva i bloggen, när jag väl har något intelligent att skriva, då är det inte speciellt långt för att man ska idas skriva det. Och sen har man glömt bort det när man väl kan sitta vid datorn och blogga.
Funderar nästan på om man skulle börja med det där twitter ist?

Här har vi haft magsjuka förra veckan. Smittade även ner mamma, Nina och Jarrko så denna vecka har dom haft magsjuka.
Har blivit manisk ut i Twilight nu också. Den är så äckligt pluttinuttig så har läst alla 4 böcker på lite mindre än en och en halv vecka. Sitter nu och väntar tills det ska bli den 30 juni så jag och tutte kan gå på bio och se den tredje filmen! Ska bli spännande!

Och Jennan fyllde år i onsdags också! Grattis tant! Hela 21 år!
Sen nästa vecka så blir lillasyster Camilla ett år äldre också! Tänk, hon har börjat få bröst och allt, snart är hon ju vuxen hon också:) lite sorgligt är det:/
Och sen veckan efter det så fyller pappa år också. Det är så många som fyller år i mars! Sen i slutet på mars så fyller Thomas år också! Fast där blir det iaf ingen stress!

Pluggar för fullt också, så gott det går. Det är jävligt svårt med matte, men jag skrev ett VG på förra provet.
Men jag tror att det gick bra just för att det var på dom två kapitlerna som jag faktiskt hann göra på grans när jag gick gymnasiet.

Måste försöka göra klart matten så fort som möjligt, ut ifall att jag skulle ha tur och komma in på omvårdnadsutbildningen som har kursstart i april. kom ju inte in förra gången, har ju för bra betyg från gymnasiet för att prioriteras men kanske denna gång! Håll tummarna!

Justja! Går även på Familjeverkstan som studiefrämjandet har hand om, jävligt bra var det! Det är egentligen för dom som har barn mellan 3-12 år. Men Nellie kommer ju komma i den åldern, och ser jag en chans till att förbättra och lära mig hur jag ska vara en bra förälder så tar jag ju den! Och jag har även fått användning av det redan nu! Har hemuppgift och allt:) Det får man varje gång! Så just nu så håller jag på att ignorera de dåliga sakerna Nellie gör och se och verkligen uppmuntra när hon gör något bra! Det funkar faktiskt bättre.

Nu vill Nellie ha uppmärksamhet! Så hinner inte förklara bättre!
Hejs!

RSS 2.0