Vattnet gått!

Inatt så börja vattnet sippra ut på mig, och jag hade grymma värkar, men var ju som så osäker på om vattnet verkligen hade gått och om de är riktiga värkar, så jag låg mest och stod ut, och sprang och bytte trosor hela natten, har inte sovit mycket.
Sen på morgonen så frågade jag Jennifer om hur hennes riktiga värkar visade sig och sånt och berättade om att jag trodde vattnet hade gått, så hon fick mig att ringa till förlossningen, och dom ville att jag skulle komma in så man fick se om det var vattnet eller en riklig flytning.
Men värkarna slutade som upp och när de kom så gjorde de inte lika ont alls. Men jag pulade på och gjorde mig i ordning och duschade och sånt medans Micke fick vakna till och äta frukost.
När vi väl kom dit så fick jag stoppa en duk mellan benen och ha den där under den tid som dom kollade ctg kurvan, men det såg mest ut som en vanlig flytning sen när allt var klart, men jag förklarade för dom att den inte hade sett ut så där i natt utan att det var helt annorlunda, då ville dom kolla i gynstolen om vattnet gått.
Jag hann inte mer än sätta mig i stolen och dom tittade ner så sa dom att dom inte behövde göra någon undersökning, det rann ut nu bara när jag hade rört mig lite.
Så sexiga jag går nu runt med deras bindor, och det syns igenom brallorna!
Dom tog även urinprov på mig som visade att jag hade protein i pisset, så nu måste jag samla allt mitt piss i en treliters flaska jag fick fram tills i morgon, för i morgon så måste jag komma tillbaka till förlossningen och göra en ny ctgkurva och sånt, och då kommer läkaren nog att göra ultraljud också, för hon/han hade inte tid med det idag.
Måste tillbaka dit en gång om dagen fram tills tisdagmorgon, och om jag inte förlöst själv tills dess så kommer dom att sätta igång mig då.
Och jag är livrädd för att bli igångsatt! Folk har verkligten lyckats skrämma upp mig på den fronten..
Så jag förtjänar verkligen min lördagsgodispåse idag, så Mikael är just nu i byn och hjälper sin pappa och ska köpa mig min godispåse på hemvägen!

Är så trött från inatt, så ska lägga mig på soffan och vila nu så man är lite pigg och alert senare OM det skulle komma igång igen:)

Hejs!

Äcklig jag är!

Visste inte om jag hade drömt eller om det var på riktigt men Micke bekräftade det på morgonen. Jag vaknade i natt av att jag hostade ganska mkt och det smakade spya i hela käften. Och det enda jag gör är att jag går och tar en flourtablett.. Pucko jag är!

Annars igår så följde jag med Micke och storhandlade, hade typ totalt slut på mat hemma, och man vet ju aldrig när loppan bestämt sig för att komma ut, men när det väl händer så vill man ju inte behöva fundera på att man måste åka och handla en massa mat de första dagarna, utan man vill ju ha allting hemma så man slipper bekymra sig i sånt.

Jag har ju haft så ont i mina ben att jag undvikit att ens stå på dom nu, har känt mig alldeles för fet, men fan så länge man inte stod still utan gick runt så var det absolut inga problem för benen, men för magen var det värre.
Fick så fruktansvärt ont i magen och det tryckte som neråt, men förstod att det inte var några förlossningsvärkar ändå, men det gjorde så ont att jag kände hur svettig jag blev, fick stå och hänga över vagnen och sen ville jag bara hem.
Medans vi skulle stå i kassan och vänta fick jag gå och sätta mig på bänken för att vila för de gjorde så ont. Det satt redan en gubbe där och när jag satte mig frågade han om det börjar bli tungt, haha jaa en aning kanske!?
Det fortsatte att göra ont i bilen på väg hem också och när vi kom hem, men efter att ha suttit en stund efter att man packat upp varorna så vart allt som vanligt igen!

Jag undrar vad det beror på när man får så där ont, jag minns att det hände samma sak i somras! Skumt...

Annars idag så vill jag inte gå ut genom dörren, är gode trött.. Har inte ens orkat he balsam i håret när jag duschat så jag ser ut som ett troll, har it ens idas borsta det.

Och nu ska jag gå och se Mannen som talar med hundar!:)

Hejs!

Påhälsning i drömmen.

Drömde om Zeb imorse, det var så verkligt! Det var verkligen han! När jag satte mig på huk för att klappa honom så försökte han sätta sig i famnen på mig, jag kunde till och med känna hur flåttig hans päls var när jag klappade honom, och det gav mig först en sådan glädje!
För han tröstade mig för att jag först var ledsen i drömmen, för jag drömde om alla saker som faktiskt händer runt omkring mig i det vakna livet som påverkar mig negativt, och sen kommer han och tröstar!
men sen insåg man att detta är inte verkligt, för Zeb är död, och jag kommer aldrig mer att ha honom i famnen, och jag kommer aldrig mer att känna den flåttiga sönderkliade pälsen (kommer aldrig mer att få bråka med honom i badkaret heller när man ska tvätta den).
Började självklart störtlipa då, sen vaknade jag och jag kunde verkligen inte få tårarna att sluta rinna på mig, så jag fortsatte bara att böla, och självklart så hade inte Micke åkt på jobbet än! Så jävla pinsamt när han sen kom in i sovrummet igen och ser mig sitta i sängen och gråta.. Hörde ju aldrig honom i lägenheten, det var ju så tyst!

Pratade med pappa senn om drömmen. Och han trodde att Zeb kom för att hälsa på, och nu är jag också övertygad om att han faktiskt var på riktigt och hälsade på mig i drömmen, eftersom allting var så verkligt! Han besökte mig!

Drömmar har alltid påverkat mig mycket, jag vet inte riktigt varför.

Nåja, har varit till barnmorskan idag också, allting var bra! Om jag fortfarande inte fött till på söndag så ska jag ringa förlossningen och får då en tid samma dag då jag får komma dit och då kommer dom kolla ctg kurva, göra ultraljud och kolla hur mycket fostervatten jag har, ser allting bra ut och barnet verkar må bra, ja då får jag stå ut ännu längre med att vänta, men verkar barnet må dåligt så sätter dom igång mig isf.
Jag hoppas verkligen att ungen kommer ut nu naturligt och helst igår!
Har nu gått över 10 dagar, och min kropp är helt slut!

Nu har både jennifer och mamma påpekat om hallonbladste åt mig idag,  och Elin nämde det också åt mig förra veckan, kanske borde ta och prova det då? Jag HATAR te, men är ju inte så ansträngande att dricka, men att hitta något sånt kanske är värre, finns det på vanliga ica butiker eller måste jag in till stan på theshoppen?

Nää, nu dricka lite hallonyoghurt iaf!
Hejs!

Slempropp!

Jaa nu har den kommit ut iaf! Läser man runt på internet så står det att för vissa har barnet kommit 3 timmar efter, och för andra så har det dröjt två veckor till.
Undrar hur länge jag kommer att få vänta? har ju redan väntat hur jävla länge som helst! Det är fredag i dag, den skulle ju komma i lördags!

I tisdags avlivades Zeb, han fick en väldigt fin avslutning! Hela familjen, Joel och Camilla fick skippa skolan och alla andra hundar fick också följa med, vi for ut till Heden i Öjebyn och kastade pinnar och lekte med Zeb dom sista timmarna tills det var dags att fara till veterinären.

Jag beslutade att inte följa med, hade jag varit med så hade jag stressat upp Zeb för jag hade fått sån panik och det förtjänar han inte, och sen så skulle jag inte vara i skick heller denna vecka ifall att ungen skulle komma. Var tufft att hålla sig från att gråta när man tog farväl, och sen när man umgicks med familjen efteråt, kände att allt jag ville var att åka hem och lägga mig i sängen och försvinna en stund eller två och hämta luft!
Men kan väl säga att jag kanske borde vara stolt över mig själv, jag var riktigt sansad ändå, kanske börjar jag växa in i föräldrarollen? Jag flippade inte ut!

Igår fyllde syster 22 år, så var dit och åt tårta och muffins och potatismos, det var gott!

läser Jennans blogg ganska aktivt också, stackaren har mjölkstockning IGEN! Lider med henne, hoppas att jag inte kommer att vara känslig sen! Funderar på att köpa henne en halsduk som hon kan linda in brösten med =)

 

Ingen bäbis än!

Tror den trivs ganska så bra inne i min mage, för den verkar inte vilja komma ut iaf!
Alla i min familj trodde att jag inte skulle gå fullt ut erftersom jag är så stor,  och jag sa att jag skulle gå över tiden, och jag fick rätt i det fallet, fast jag vet inte vad jag önskar egentligen, förra veckan försökte vi ha sex så mycket som möjligt för att få igång förlossningen.
Det är det enda som funkar enligt barnmorskan, ricinolja, träna och köra på buckliga vägar är bara myter sa hon. Men det kom ingen bäbis ändå!

Nu vill jag inte att den kommer ut, känner mig mer orolig för det. Den får lov att vänta några dagar, typ torsdag ungefär..

I morgon avlivas Zeb, därför all stress med när ungen får komma ut för mig, tungt som fan, min lilla pojke!
Han är världens underbaraste hund, så jävla orättvist att det drabbar honom, att han ska ha sån otur i sitt liv med den hemska klåda han har!



                                     

En dag kvar till beräknad förlossning!

Jag tänkte försöka mig på det här med blogg en gång till, jag har ju som inget bättre för mig?

I morgon är det beräknad förlossningsdatum, är spännande att tänka på att man snart ska få träffa sitt barn för första gången, hålla om den och få se den i ögonen!

Jag är mer rädd för smärtan när dom kommer sätta epiduralen än för förlossningsmärtan just nu, och samtidigt så är man lite nyfiken på smärtan, blir nog en jävla upplevelse! Men man får ju se om den vill komma ut i morgon, vill den inte så vill den inte :), den kanske trivs bra i min feta mage!


                                                          

RSS 2.0