Vad ska man göra?

På lördag så ska jag, Micke, Peter, Nutty, Nina och Jarkko ut och käka på Waldorf. Bokade bord igår, ska bli trevligt att sitta och äta med syskonen och allas respektive. Det är inte så ofta vi samlas om man säger så. Carola gav ju mig i födelsedagspresent att hon skulle vara barnvakt åt Nellie så man får lite tid på egen hand, det är uppskattat.
Så vi ska äta där, sen ska vi vidare hem till mig och Micke och kanske se en film eller nå. Fast vi måste ju och hämta upp Nellie först, för hon ska inte sova där. För mamma blir så svartsjuk.

Så mamma ska få ha Nellie sovandes över hos sig på fredag då. Och tanken är att jag skulle ut på krogen för att "sörja" att jag blivit 21 år. Men jag är fan inte så sugen ändå, känner mig inte så toppenfräsch alls..

Jag har gått tillbaka till gamla vanor igen, jag ammar Nellie i sängen, jag ORKAR verkligen inte stiga upp klockan fem, ibland halv fem på morgonen! Och det är så lätt nu när Micke är föräldraledig att ligga kvar också, för Nellie kan ju inte ramla ur sängen då lika lätt.
Det sköna var igår, då somnade hon till och med om efter att få ammas, en bra stund.

Igår vart Nellie 10 månader förresten. Och Micke var på bvc med henne under tiden som jag var på lektion. Hon vägde då 8950. 72,5 cm lång! Nu ska vi inte tillbaka förrän hon ska vaccineras.
Efter bvc och lektionen så gick vi på stan en sväng, nellie behövde kläder. Så jag köpte en massa kläder åt Nellie, Micke fick välja ut ett par jeans åt henne, köpte dom i storlek 80, för hon har ju snart växt ut storlek 74 ändå så. Men han ville att hon skulle ha en annan sak, nämligen denna:

Bild tagen från Lindex


Men där sa jag nej, men han ville verkligen ha den, så vi prövade den på Nellie, och hon var faktiskt jättesöt i den! men hon åt på armarna, och luddet där släppte ganska lätt.
Han vart som lite besviken, men jag sa då att vi kan ju  köpa den lite senare, då när det är vinter, den finns nog säkert kvar då, och då kanske hon inte vill äta av luddet, och då vet vi säkert vilken storlek vi ska ta också!
Men jag vart också lite ledsen, klänningen och brallorna som jag hade tänkt köpa åt nellie med dom där ryska gummorna på var borta:( Så jag fick köpa en som var likadan, fast med mumin på, men den var inte lika fin faktiskt.
Sen köpte jag massa annat åt henne. Men jag känner att jag inte är riktigt klar än. Så det blir mer shopping, kanske idag? eller i morgon?
Handlade även lite trosor åt mig, skulle behöva köpa typ massvis med trosor! Jag har så gamla trosor att dom nästan faller sönder, dom ser förjävliga ut. MEN, det är ju dom som är skönast!
Ska börja lagra upp trosor nu, och sen ska jag göra en storrensning av trosor och kasta dom som håller på att falla sönder.

Nellie sitter och leker på golvet just nu, hon är så snäll, hon har nyss badat med sin far i badkaret.

Nej, nu är det nog min tur att hoppa i duschen så man kan se ut som folk snart!
Hejs.


Nellie tog tre steg, sen ramlade hon.

Måste berätta att i lördags så lärde sig Nellie både att stå upp själv utan att hålla i sig i något, sen så tog hon tre steg själv innan hon föll framlänges mot en! Det börjar ta sig!
Har haft fullt upp med bakningen hela helgen, har hunnit göra dumlekakor, saffransbröd i långpanna, sen två långpannor filbröd eller vad det nu heter och sen har jag bakat 130 bullar!
Och mellan det så har jag varit och firat mormor på lördagen också, för hon fylde år då.
Sen igår så fyllde ju jag år! Hojja, nu känner jag mig verkligen gammal! men det var en riktigt trevlig dag! Jennifer och Alexandra var här på morgonen. Mormor och Affe var förbi, sen var Nina en sväng. Sen kom Mickes syster och hennes barn och sen Mickes föräldrar och sen kom Carola och Tove och Tilde!

Pappa ringde inte ens och sa grattis. Jag hade inte förväntat mig att han skulle göra det. Han vet inte när jag fyller år. Han kan inte någon av oss barn vad jag vet, det är alltid någon som måste ringa och säga att den eller den fyller år åt honom. Jag påminde honom senast i torsdags att jag fylller år på måndag, men han glömde ändå. Så det sved ärligt talat lite. Men jag vet ju vad han går för ändå så. Mamma ringde inte heller och grattade, men hon var ju och firade mig igår iaf.

Nu är Nellie grinig. Så hinner inte skriva så mycket mer.
Hejs.

Nellie tog sig upp på soffan och fått tand nummer 6

Glömde att skriva att Nellie tog sig upp på soffan helt utan hjälp flera gånger igår:)
Hon är så duktig!
Och sen så har tand nummer 6 tittat fram idag!

Klubbviken och ännu mer badande!

Vilken helg det var! har haft det suåpertrevligt hela helgen!
På fredagen så sov Jennifer, Martin och Alexandra över hos oss, dom har ju bara 10 minuters gångavstånd från oss, men det är mycket enklare att dom sover över eftersom det blir så svårt med alexandras spmn då eftersom hon inte vill sova i vagnen mer, så dom tog med resesängen som hon fick sova i ! Gick hur bra som helst! Vi grillade och bakade en lchf kladdkaka (som inte var så jättegod egentligen), sen drack dom lite vin och drinkar, jag tog ingen drink var inte sugen,, vi hade det jättetrevligt iaf!

Dagen efter så stack vi till klubbviken, jag har aldrig varit där förr. Så det var spännande för mig, Nina och Jarkko hade husbåten där så domm hade bjudit dit oss för att åka vattenskidor och ring och wakeboard eller vad det nu heter , men den kom inte förän cirka en timme innan vi skulle med färjan hemåt, så vi hann inte åka.
Men vi hade det lika trevligt ändå! Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på eftersom Nina ville låta kameran av oss för dom skulle fortsätta festa vidare på kvällen och hon hade ingen egen kamera. Så någon annan gång kanske jag ids lägga upp bilder då.
På kvällen så skulle jag egentligen åka till Tutte på inflyttningsfest, men jag orkade inte för hade huvudvärk.

På söndagen så for jag, Nellie och Micke till sunderbyn och badade och solade i näset, usch vad det var varmt ute då! Sen åkte vi och åt middag hos Mickes föräldrar, jag syndade och åt makaronilåda, men gick inte upp av det iaf.
Senare på kvällen så cyklade jag hem till Tutte för att titta på hennes nya lägenhet och se film och umgås, dock så fick vi inte se klart filmen för hennes dvd cpa sig efter ca 55 minuter. Och hon hade inga kanaler heller av någon konstig anledning, tror att åskan slog ut kanalerna, för det var just när åskan slog till som tvn stannade och sen fanns inga kanaler.
Sen fick jag cykla hem i regnet, var dyngsur när jag kom hem. Men fan så skönt det var att cykla i det vädret, var så svalt och skönt! Hade med mig skinnjackan, men valde att bara cykla hem i linnet för att försköna det hela. UNDERBART!
Hade kunnat cykla hur länge som helst kändes det som!

Nellie älskar att bada, hon har ett stort leende på sig hela tiden när man traskar runt i vattnet med henne! Det är så kul att se! Tänk när hon blir äldre och man kommer att vara på badstränderna så fort man är ledig och vädret tillåter, man måste ju göra sådana saker med dom! Hoppas bara att jag lyckats gå ner tillräckligt mycket tills dess. Och hoppas att min mage försvinner tills dess också. Fast jag tror inte att min mage kommer att dra ihop sig så bra. Sånt mman får leva med tills man kan operera bort skiten.
Men jag kommer iaf i några utav mina jeans som jag hade innan graviditeten! Det är roligt! Men jag gick ju ner några kilon just innan jag vart gravid och när jag var gravid, några av dom jeansen jag köpte då kommer jag nästan i, men sen finns det dom jag inte kommer i. Men jag tänker ändå vara nöjd, men mer fett ska bort ändå!

Hejs!

Lulekalaset!

Var ju som sagt där i fredags.
Kvällen började med att jag, Carro, Jennan, Micke och Martin grillade hemma hos oss och åt gott och förfestade. Sen kom Frill och hämtade oss och då for vi till Östermalm hem till Pesa och fortsatte förfesten där.
Det började bra, var mysigt, Frill trubadura för oss och man träffade Toni,  som jag gick i paralell klass med förr, han kände igen mig, trodde faktiskt inte att han skulle göra det.

Det hela slutade dock sen i kaos på väg in till området, men det behöver vi inte gå in på heller.
Sen hade jag glömt mitt papper som var min biljett hemma hos honom, men ville ju inte gå tillbaka dit. Men Micke som är ett geni kom på den smarta iden att gå in på mailen genom mobilen så hade vi ju kvitto numret! Så det löste sig bra!
Väl inne på området så träffade jag Anne, en barndomskompis, som flyttade till stockholm när vi började 8an, och henne hade jag inte träffat sen vi bårkade när jag var nere hos henne sommarlovet till gymnasiet. Så det var trevligt, tyvärr så träffades vi bara en kort stund, dom skulle med ner och se Thåström, men sen skulle en brud hoppa bungyjump som hon var med och dom var tvugna att filma det hela. Vi kom överens om att ringa efter det, men ingen av oss gjorde det..

Micke och Martin ides inte se Thåström, så jag sa åt dom att dom fick gå om dom ville så skulle vi höras av efteråt. Så jag och Carro började med att se konserten från Rockabilly tältet, men sen fick jag syn på Thomas, och Thomas är också en väldigt nära vän till mig från förr, men vi gled tyvärr ifrån varandra, så vi hade inte träffats på 2,5 år åtminstone. Så vi gick ut och jag gick fram till honom, och jag vart så glad för att han vart så glad att jag nästan höll på att börja gråta!
Vi stod och kramades jättelänge och vi spenderade resten av Thåström tillsammans sjungandes, kramandes och jätteglada tillsammans! Samtidigt som vi pratade om tiden som har varit! Han gjorde verkligen min kväll! Har saknat honom så mycket. Alla våra promenader, alla wrestlingkvällar och silver fangs tittande!

Det här kommer kanske låta blödigt för många, men ni vet den där känslan som man uppfylls av i många sådana här tillfällen? Det känns som om en plats i hjärtat åter finns, som att en del har varit borta? Man känner sig som hel igen, så kändes det, så känns det nu. Jag hoppas bara verkligen att den delen kommer att finnas kvar ett bra tag nu. För jag vill verkligen inte tappa den biten igen. Jag menar det verkligen!

Thåström var hur som haver fantastisk, vilken scennärvaro! Fy fan vilken live artist!
Skulle jag få välja mellan Winnerbäck live på pdol då jag och kalle såg honom då när vi var tillsammans och Thåström nu under lulekalaset, så skulle jag välja Thåström, båda två var fantastiska upplevelser, och grymma liveframträdanden, men Thåström var snäppet bättre faktiskt!
Hade tyvärr ingen kamera med mig. Det var verkligern synd, är så mycket minnen jag hade velat fånga den kvällen! Typiskt!
Men jag hade kamera när vi var hemma hos mig och Micke, så jag bjuder på bilder därifrån, men Carro var kameraskygg, så hon syns inte med på bilderna jag visar nu, för lägger jag ut någon annan bild på henne som jag har så får jag nog en smäll.

Sen vidare efter Thåström så gick vi in i ena öltältet och Carro och Thomas beställde öl, jag avstod från det, hade inte råd egentligen, och jag tyckte inte att jag behövde det heller, allt var så perfekt för mig!
Men sen fick man se den där jävla thailudret (ursäkta uttrycket, men jag vill spy varje gång jag ser honom). Då vart man på lite dåligt humör, sen började han bråka med en kille som vi satt mittemot på bänkarna med och surrade, så jag tog första bästa öl jag såg och kastade över honom, sen skulle jag och Carro självklart fram till honom, men det gick inte heller så bra, för det var många som försökte avstyra bråket och Thomas höll i mig.
Var nog lika bra det egentligen, för man ska inte bråka, man ska inte slåss, jag är morsa ffs, jag ska bete mig bättre! Men det är svårt när man vet vad det där aset har gjort!

Senare mot kvällen när det stängde så beställde jag och Micke Pad thai, eller heter det That pad? Hur som haver, vi köper det varje år när det är lulekalaset, för det är så jävla gott! Jennan åt tre gånger;P Haha! Man får passa på!
Sen tog vi bussen hem, för det var omöjligt att få tag på taxi!

















Hejs.

En klump i magen!

Men det hela slutade ändå bra, Nellie överlevde hos sin farmor och farfar!
Har haft en stor klump i magen dom senaste dagarna för jag har varit så orolig inför gårdagen då  Nellie skulle sova över hos dom, och det var verkligen jättejobbigt igår hela dagen, fick en sådan ångest under dagen, och allt var stress, skulle till frisören, men ville som hinna umgås med Nellie innan hon skulle iväg, men det kunde jag ju inte då, hon fick vara med sin mormor medans jag for till stan, passade på att gå på bolaget också inna klipptiden.

Vart nöjd med klippningen, trodde inte att jag skulle få behålla mycket längd nu efter att jag blivit blond igen. Men hon sa att det vara behövdes ta två cm, resten var bara lite torrt men det skulle fixa sig med inpackning, så det är jag nöjd över. Sen stoppade jag i mitt löshår där också. Vart 12 slingor iaf.

Nellie är hemma nu igen iaf, hon har varot det i två timmar nu, honhade sovit ända till sju! Fan vilken lyx för dom! Här hemma är det bara att stiga upp mellan 5 och 6 på morgonen med henne! Hon hade vid 4 tiden bara tagit upp Nellie och bytt blöja på henne och sånt. Hon hade gråtit ganska mycket när hon skulle sova, men det var väl det enda. Annars så har hon varit jätteglad hela tiden, hennes kusiner var där på besök igår också så hon har lekt med dom med!

Hon är så duktig på att krypa nu Nellie, det går så fort, jag såg till och med när hennes farmor och farfar lämnade av henne här så lekte hennes farfar och hon jaga och hon krypandes, jag har alltid gjort det när hon har varit i läragåstolen för att hon har varit så fumlig, men nu vet man att man kan börja göra det krypandes, fan vad allting går fort.

För några dagar sen också så tog hon sig nästan upp i soffan själv, hon hade lyckats få upp den ena foten och hon hängde där och var som uppe men hon lyckades som inte riktigt kräla sig upp ordentligt så hon for ner igen.

Hejs.

RSS 2.0