Drabbad av latmask

Har verkligen inte orkat skriva något alls på en vecka, eller om det är mer. har varje dag skrivit en blogg i hjärnan på mig själv om vad jag ska skriva, men sen att sätta sig och skriva har jag inte tagit mig tid till. Fast jag ahr haft allt tid i världen egentligen.

Igår var jag och Carro på en fin promenad på lite över en timme, var så otrligt fint väder! Så vi tog och gick till kyrkogården och så runt den. det var väldigt bra plogat där! var it som i måndags när jag skulle till bvc på föräldragruppen, då det toksnöa, och dom hade inte plogat! jag fick kämpa mig fram med barnvagnen! Så på babymassagen så var jag alldeles sjöblöt i svett!
Är som skönt att knata på med Carro också, det tar som aldrig slut på samtalsämnen för oss, och sen är det trevligt att ha någon som gillar att prata om samma saker, elller har frågor om saker som jag är ganska duktig på som inte så många andra kan, det är inte ofta det är någon som frågar om sådana saker. Så extra kul då! Det är faktiskt inte många som uppskattar att jag kan och har varit intresserad av sånt, utan har sagt att jag ska lägga ner min tid på att lära mig andra "vettiga" saker. För mig är det intressant helt enkelt, och även nu som mamma så tycker jag det är intressant! Även om jag inte har lika mycket tid till att sitta och läsa och lära mig!

Och Nellan har varit sjuk, hon har haft feber, och sen i söndags när vi satt och spelade bingolotto, så skulle Micke flytta Nellie när vi satt i soffan , och när han hade tagit upp henne sp kastade hon sig så hanfumlade med greppet typ så hennes huvud for in i bordet, och hon började gråta! Det var helt jävla hemskt! Jag kände bara hur arg jag vart på Micke och tog Nellie ifrån honom och försökte trösta henne samtidigt som jag själv kände hur tårarna började rinna.
Och Micke vart helt förstörd och båda två vart oroliga och vi visste inte om vi skulle åka in på akuten med henne eller inte.
Men hon lugnade ner sig ganska så snabbt! Så hon fick bröstet och somnade vi den och sen sov hon gott.
Det är först nu i efterhand som vi inser att vi kanske överreagerade och var så oroliga, för det vart inte en så kraftig smäll mot huvudet egentligen, hon fick ett litet märke som som var ett litet skrapsår typ.
Dagen efter på kvällen när hon hade feber så vart vi ju oroliga och åkte in på akuten iaf, för hon la en ganska stor pizza efter att jag hade försökt ge henne flytande alvedon, man märkte på dom på akuten att dom tyckte att vi var lite..jaa? Överdrivna.

Dom sa att hon var hälsan själv! Hon var jättefin, följde blocken bra och väldigt stark flicka. Men hon hade lite feber och var förkyld bara, så vi fick med oss panodil suppar hem som vi skulle ge henne istället för dom kan hon inte spy ut, möjligen bajsa, fast hon har faktiskt inte bajsat sen i söndags! Det är hennes rekord. Kommer nog bli en rejäl laddning som svämmar över sen när den kommer haha!

Men hon är frisk nu, iaf till hälften, hon har ingen feber, men förkylningen har inte släppt än, hon är fortfarande snorig. Och hon spydde i soffan tidigare för att få upp lite slem. Hon är så duktig.

Har försökt att få tag på Maya idag och igår, men hon har inte på sin telefon. Det var ju tänkt att vi skulle gå på stan idag. Får se om jag har orken lite senare också till att åka, eller om vi får ta det en annan dag. Jag var ju och köpte mig ett par jeans i lördags med Micke, men jag hade även behövt ett par leggings, såg ensom köpte ett par jättefina mörka jeans leggings när vi  stod i kassakön och skulle betala, och tänkte då att ett sådana där par skulle jag vilja ha och behöva! Men Nelllie var så grinig så hade inte tid att börja pröva och köpa dom också.
Tänker inte bara köpa med mig ett par, gjorde det när jag var på stan med Jennan och dom var för stora på mig, sitter typ som långkalsonger på mig, så det är inte speciellt fint.

Jag är grymt sugen på semlor och bruna bönor, jag har ju inte fått ha min fettisdag än!
Det är mycket annat som man hade kunnat berätta och skriva om, men jag ids inte.. Och Nellie vaknade nu, hennes första tupplur sen vi steg upp ur sängen, och den vart inte längre än en halvtimme. Det var lite snålt!
Men hon är ju stora tjejen idag! Idag fyller hon ju 4 månader!:)

Hejs!

Nellan rullar runt!

Glömde att berätta att i måndags så rullade Nellie frånrygg till mage! Såg på morgonen att hon kunde det nästan ordentligt först, men hon fick som inte upp den ena armen så hon kunde inte lyfta huvudet så högt eftersom hon låg på ena armen, men sen hade vi lagt henne under babygymet utan blöja en stund medans jag höll påå i köket.
När jag då gick till diskbänken så tittade jag på så såg jag att hon låg på mage och halva kroppen låg på mattan och på täcket, precis så att hon inte låg på skötunderlägget, och då hade hon ju självklart kissat, haha!
Nåja det gör ju inte så mycket det var ju bara att tvätta! Mamma var så stolt över henne:)

Och ingen i denna familj har feber idag! Så vi har klarat vår första sjukperiod tillsammans.

Börjar känna mig lite smått rastlös också när man inte har gjort något på en vecka nu. Skulle behöva gå på stan och skaffa mig ett par jeans som kanske sitter någotlunda bra på mig eftersom jag inte verkar vela gå ner i vikt nå. Det lär dröja länge innan jag går ner.
Men sen när jag väl gjort det så kan jag ju ge bort mina jeans till mamma eftersom vi har samma storlek just nu. Eller så kan jag spara dom tills nästa gång jag blir gravid. Fast man ska inte hoppas på för mycket, jag nöter ALLTID sönder mina jeans mellan bena så mina jeans är alltid hela i max ett halvår, sen har jag hål där.

Nu ska Micke låna laptopen, han håller på med nå projekt.

Vaccination och sjuklingar

Micke har varit hemma från jobbet nu både idag och igår, han blir även hemma i morgon, han har haft upp till 38,9 graders feber och har legat däckad. Nu har han inte haft feber på ett par timmar, han hade 38,2 vid lunchtiden idag.
Och min huvudvärk har än idag inte släppt! Den är ganska så irriternande, men jag är glad över att jag ahr haft energi till att ta hand om Nellan ändå.

Igår var jag ensam på Nellies vaccination, man märkte då att man inte var helt frisk, man vart helt slut bara av att gå till vårdcentralen. Och jag var så rädd och nervös!
Men det var inte så farligt, Nellie klarade det galant! Vår barnmorska hämtade in en annan barnmorska och sen tanten från lab så den ena barnmorskan stack samtidigt som våran barnmorska i den andra benet eftersom det är två sprutor, och sen tanten från lab höll i Nellies ben, och Nellie satt i min famn och jag höll i hennes hnder så att hon inte skulle hjälpa dom :)
Hon skrek inget först, men sen typ just innan dom tryckt ut allting så skrek hon till, men det var mest för att hon vart förbannad över att man höll i henne tror jag, för hon vart tyst sen när alla släppte henne.
Hon är en riktig hårding, precis som sin mor;)

Hon verkar även ha klarat sig riktigt bra från biverkningar,jag har kollat henne nu med några timmars mellanrum med termometern, som högst har hon haft 37,6 grader. Så det är ingen fara, men däremot har hon spytt i morse klockan sex, men tror inte det berodde på vaccinationen, för hon spydde ju även förra veckan. Sånt som händer ju.
Men tack vare att hon spydde så har jag varit tvungen att tvätta i tvättstugan, för vi hade slut på rena underlakan.
Men det var ju bara bra, då fick man det gjort, och så har jag tvättat annat i vår tvättmaskin som vi har här hemma, för Micke hade slut på sockar också! Det är inte så ofta vi tvättar vitt, eftersom jag inte har några vita kläder, haha!

Sen har jag dessutom sorterat bort alla för små babykläder, det var två byrålådor det! Så jag har sorterat in det i två kartonger, en som ska tillbaka till mamma, och en som jag ska behålla som innehåller alla nya kläder som bara Nellan burit, och sen har jag lagt i en byrålåda lite kläder som jag inte vet vems vi har lånat dom av, så mamma och Marika får komma och sortera ut det som är deras.

Jag skulle klippa Nellies naglar nu innan hon skulle sova, och jag var på sista nageln, och det var hennes tumme, jag råkade klippa så att hon började blöda. Hon börja stor gråta, det var helt hemskt! Jag känner mig jätteelak mot henne nu! Tårarna bara rann ner på henne! Sen då slängde jag fram bröstet så hon skulle få äta och somna så hon slapp ha ont då låg hon och som snyfta medans hon åt ända tills hon somade!
Det tog ca 10 min innan hon somade. Hoppas hon it kommer att ha ont i tummen i morgon då.

Och jag har även varit hos Svanmo en sväng idag och käkat tårta, för hon fyllde ju 21 år idag. Och sen fyller Anna Kemnevall år idag. Och sen har Alexandra namnsdag idag. Och sen är det även mitt ex födelsedag. OCH sen är det 2 år sen som jag och Micke hade sex för första gången :) Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Och nu har vi en bäbis i vår familj också! Det gick alldeles för fort, men lika lycklig är jag ändå!

Och när vi vägde Nellie igår på BVC så vägde hon 7620 och var 64,5 lång! Stora tjejen, tiden går så fort, snart kommer mamma få ladda bössan för alla killar som kommer springa efter henne.. Hojja, min stora dröm är att hennes kära far slutar vara allergisk så att Nellie kan ha sin hund och häst och då inte kommer att ha tid eller ögon för pojkar.
Drömma kan man ju!

Tant Carro kom förbi med en ny tröja till Nellan! Fy så snygg man kan vara!


Alla hjärtans dag!

Och idag är Micke också dålig. han har inte feber iaf, men i morgon kommer det nog säkert, jag hade ju inte feber från början det kom ju efter en dag.
Jag har inte feber nu heller, men jag har fortfarande skallebank och hostan har blivit värre, så jag äter ibumetin ändå.

Blir nog bara att vara hemma idag, fast vi skulle behöva vara på affären och handla lite, Micke har varit till Sunderbyn och kollat till hans föräldrars hus, dom hade velat att han skulle göra det för dom är i finland, och på vägen hem så stannade han på Lulsundet och köpte en hokus pokus barnstol åt Nellan!

När han kom hem så satte jag Nellie i stolen och ställde den framför spegeln, oj vilket stort leende hon gav i från sig! Tror hon tyckte att det var kul att sitta i en sån!

Man känner sig lite fräschare och friskare  när man har duschat.

Jag trodde att man kunde ta Cocilana fast man ammade, så jag tog det igår, men läste sen idag på fass att man inte skulle ta, men Nellie verkar inte ha blivit påverkad av det ändå, jag tog det på kvällen när hon hjade somnat,har kollat om hon skulle ha opiatögon men det hade hon inte, och hon har ingen opiat mage för hon har fyllt en blöja så att det svämmade över! Och hon har varit pigg idag och inte hängig alls.

Vågar man ta ikväll då?

Hejs!

Fredagen den 13e!

Oooh spooky! Eller så inte, vilket jävla skitsnack om att det är en otursdag.

Och i morgon är det alla hjärtans dag, jag hoppas att jag mår bättre då, har varit sjuk i två dagar nu. Har 38,5 graders feber så jag är inte alls pigg, Micke är på jobbet så jag har Nellan själv ändå, tack och lov för panodil och ibumetin!
Och Carro var så rar och kom med Choklad åt mig för att jag var så sugen på det.
Fast jag tror inte att det var så bra att jag åt det, för jag tror min hosta vart lite värre. hade så mycket slem så jag började spy efter att jag hostat så mycket.
Men det är ju så gott med choklad!

Nina erbjöd sig att vara barnvakt åt Nellie medans vi är på bio i morgon, om vi ville gå på bio, och jag erbjöd mig att vara med mina småsyskon som Nina har i helgen om hon ville göra något med Jarkko och om jag mådde bättre i morgon.
Mamma är nere i Arboga och Västerås på semester från alla ungar. Kan hon ju behöva. Pappa är i stugan.
Får ju se hur det blir i morgon iaf.

Elin är ju i luleå i helgen och hon ville ju se Nellie, så ska hinna träffa henne också!

Nellie spydde i sängen i morse också, så måste tvätta! Hojja! Hon har också fått hosta, och det var därför hon spydde. hon började hosta och då kom det upp med en host som en stoor fontän. Som tur var hade värktabletterna börjat verka så jag kunde gå och byta pyjamas på henne utan att frysa ihjäl, Och Micke hade inte hunnit åka iväg på jobbet heller så han skrubbade madrassen lite innan han åkte på jobbet och så tog vi tempen på Nellan, och hon hade inte feber som tur var, så jag har inte smittat henne med det.
Jag längtar tills han kommer hem. Då får han roa Nellan, det är bara två timmar kvar. Han jobbar till fem idag.

Han har jobbat till fem hela veckan. Dom på lagret testar ett nytt schema. Dom är fyra st som jobbar där. Och en Vecka så ska en jobba till fem och räkna kassan. Veckan efter att personen gjort det så jobbar den bara till tre, och sen veckan efter det så jobbar dom två veckor till fyra, så roterar det så . För tidigare var det alltid en och samma människa som räknade kassan.
Så nästa vecka så har jag honom hemma till klockan tre, sköönt!

Nej, jag orkar fan inte sitta upp i soffan, ska lägga mig ner och sova lite brevid Nellan innan hon vaknar!
Hejs!

Bra väder

Tappade helt lusten igår på att blogga, men jag fortsätter idag, även fast det inte blir något speciellt långt eller intressant inlägg.

Nellan vaknade klockan  i morse och hon ville absolut inte sova, så det var bara att stiga upp med henne efter ett tag, men sen somnade hon om där runt halv sju tiden. så vi låg på soffan och sov då fram till nästan halv nio, då steg vi upp och ringde till barnmorskan och bokade en ny tid för vaccinationen och vägning, så på måndag så ska vi dit.

Sen satt vi bara och väntade på att Jennifer och Alexandra skulle ta och komma och hälsa på, dom dök upp efter tolv någon gång om jag inte minns helt fel. S¨å vi surrade på för fullt och drack kaffe, men eftersom både Nellan och Alexandra var jätte trötta så tog vi en promenad för att dom skulle somna. Nellan var så trött så hon skrek hela tiden, och Alexandra ryckte till hela tiden när Nellan skrek till så då började Alexandra gråta, och jag och Jennifer kunde inte låta bli att skratta, för det såg så roligt ut!
Vi hann inte ens gå ut från kvarteret så hade Nellan somnat, och Alexandra somnade på andra kvarteret typ.

Sen vid 4 tiden så gick dom hem igen! Sen har jag bara suttit och sett tv med Nellan. Hon hade ätit lite bättre idag än hon gjorde igår, men jag var så trött och lat idag att jag bestämde mig för att beställa hem mat, för Micke har fortfarande inte kommit hem, alla på lagret blev bjudna på mat och någon visning. Minns inte vad han nu sa.
Så jag beställde hem Quesadilas med kyckling i , för jag har varit så sugen på det i en vecka nu! Men för att få det hemkört så var man tvungen att handla för 100 kr, så jag beställde hem en Calzone också, så den kam jag äta semare ikväll eller till lunch i morgon. Det var den promenaden..

Nu vill jag se Top Model i lugn och ro, är så trött! Så ids inte skriva mer! Hejs!

Barbacka och promenad

Idag så åkte jag, pappa och Nellie ut till Ersnäs till Nina när det var sånt vackert väder. Jag och Nina hade tänkt ha en långritt med Bella och sen ta med Nellan i barnvagnen, vi tänkte att vi turas om att rida och promenera med vagnen!
Och pappa följde också med! Så det var kul! Vi red barbacka på henne, jag har inte ridit barbacka på mååånga år!

Undrar om jag håller på att bli förkyld? Jag har ont i halsen, men jag har iaf ingen hosta. Seplar ingen stor roll om jag blir förkyld iofs, bara jag inte får feber eller att Nellan smittas.
Vet inte hur pass allvarligt det är om hon skulle smittas när hon är så liten, hon har ju inte så mycket immunförsvar. Men sen har jag hört att barn som blir ammade oftast inte blir speciellt sjuka under den tiden.
Sen skulle det inte vara så kul om jag får feber, för jag är nog trött om dagarna och med feber så lär jag inte orka speciellt mycket då.

Hojja! Fick nyss veta att en gammal klasskompis till mig från Grans fick missfall idag, hon var i vecka 26, så hon har fått föda fram den idag, läkarna vet inte vad det var för fel på henne, så dom har fått tillåtelse att obducera henne.
Kan inte låta bli att börja gråta, kan itne föreställa mig vilken smärta hon ska känna!
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om Nellan hade dött!? Jag hade inte velat leva längre!

Och fick förra veckan reda på att en annan vän till mig hade fått missfall i fjärde månaden! Jag förstår inte varför det är så många som får missfall så sent:( Känns så hemskt!

Måste gå och kolla på Nellie och pussa om henne! Jag är en lyckligt lottad människa!

Hos min mamma nu i Piteå!

Mamma skulle och hämta Joel och Camilla från Pappa idag, så hon frågade mig om jag ville följa med till Piteå och stanna över natten, hon skulle vara ledig i morgon, så jag sa ja, man får passa på, småsyskonen vill ju alltid att man ska komma och sova här med Nellie och det var ett tag sen sist så var ju tvungen att tacka ja då, + att jag tänkte passa på att ringa och boka en tid i Älvsbyn för gaddning nu när mamma är med, eftersom det är ju hur hon är ledig som styr när jag kan gaddas, för det är hon som får passa Nellan under tiden!

Måste även ringa bvc så Nellie får komma och vaccineras och måttas och vägas, det är ju som ett tag sen det gjordes nu och jag vill veta om hon gått upp något, tycker alltid det känns som om hon it ätit tillräckligt! Jag hoppas att allt är bra iaf!
Sen måste jag även ringa till tandläkaren eftersom min lagning lossnat, den gjorde det på mellandagarna och jag har fortfarande inte ringt om det, men jag är så jävla rädd!

Jennifer, Alexandra och Martin var förbi oss igår, det var trevligt att få umgås! Vi umgås fan inte så ofta som jag hade önskat, tycker det är så trevligt att sitta och prata om allt och ingenting, man kan ju som inte prata barn heller med dom andra kompisarna man har som man kan med henne heller, för en del vänner hatar ju när man pratar barn, men jag måste ju ha någon jämngammal att göra det med, tycker jag. Det som är så bra, för hon lessnar inte när man pratar!
Vart så glad när Jennan sa att hon tyckte att min Cheesecake var jättegod! Ska göra det fler gånger när hon ska hälsa på bara för att hon sa det!

Jag har ätit lax för första gången på typ 10 år idag! Jag hatar verkligen allt som har med fisk att göra, förutom fiskbullar i hummersås, det kan jag äta.
Det smakade (ursäkta språket) fitta med peppar på. Men jag måste lära mig att äta fisk nu för Nellans skull. För hon måste äta fisk när för det är bra för henne, och om jag inte äter det så kan jag ju inte tvinga henne, och jag måste ju laga fisk också, kan ju inte bara lita på att skolan ska tillförse henne med fisk, och det är ju ett tag tills hon börjar skolan, och sen är det ju lov också från skolan ibland. Och om jag börjar tidigt med fisk åt henne och att man äter det en gång i veckan (som dom rekomenderar?) så kanske hon kommer att börja tycka om fisk.

Mamma bara sitter framför datorn där uppe så jag passar på att skriva här då, fast jag har egentligen inget intressant att berätta, fast, det har jag ju egentligen kanske aldrig, men jag skriver ändå! Nu pratar hon i telefon också, och jag gissar att det är med den där Heikensköld  eller vad han nu hette, då varar väl det samtalet i flera timmar! Jag börjar tänka på öl när jag hör det där namnet, fan va gott det hade varit med en öl!

Jag saknar Mikael! Det är på gott och ont, man måste ju kunna vara ifrån varandra. Jag vill alltid ha honom vid min sida! 


KAAAFFEEE!

Jag hatar att stiga upp tidigt, men Nellan var morgonpigg idag, och hon hade skitit i blöjan också så det var bara att stiga upp redan vid sju tiden, känns inte roligt att göra det en lördagmorgon, men så är det när man har barn, och jag har det ändå jävligt lindrigt och bra, för vissa ungar vill ju upp klockan fem VARJE DAG!
Så efter att jag tvättat stjärten hennes och sånt så hoppade jag i duschen! Och som vanligt så fick Nellie sitta i bilbarnstolen och som vanligt så väntar hon så snällt! Jag får duscha klart och allt! Kommer ihåg den första månaden när hon ahde kommit så fick jag alltid stressa en massa i duschen för att hon började alltid skrika! Men nu sitter hon bara och filosoferar ser det ut som och är förbannat söt:)

När vi kom ut ur duschen så satte jag på kaffet, var gode kaffesugen! Och passade då på med att klä på mig och föna håret.
Sen satte jag mig vid datorn, har ammat Nellie lite och nu sover hon igen! Och Micke steg precis upp!
Är lite avundsjuk på honom, han somnade på soffan igår kväll typ klockan tio! så han fick många timmars sömn! Men det är han fan i mig värd! Han jobbar ju om dagarna!

Senare idag så ska Martin, Jennan och Alexandra komma hit, jag har lovat att bjuda på Cheesecake så ska börja med det på ett tag! Sen ska jag pussa på Micke så att han hänger upp våra nya lampor!

Satt och kollade på Mamma Beckas blogg, då bloggade hon om bärsjalar och bärselar. Hon hade då bild på en jätte fin bärsele, som jag faktiskt vart gode sugen på!
Jag har ju två bärsjalar, men jag fattar fan inte hur man ska använda dom! Den ena har jag listat ut, eller min bror listade ut den, men då är den för liten! Men den andra vette fan, vi har försökt jag och Micke , men det blir fan inte bra! Så jag ska nog lägga ut dom på tradera tror jag! Och sen kanske köpa den det där bärselet, fast det kostade ganska mycket, men får jag bra för mina bärsjalar så kan det vara värt det qav någon konstig anledning.

Det är egentligen ganska löjligt, vi har ju faktiskt en bärsele redan nu, men av något konstigt vänster så hoppas man ju på att om man skulle kpa den dära fina, så kommer den kanske att vara mycket skönare att använda, för jag får jätteont av den vi har. Och sen så ör det ju ett stort plus över att den var snygg! Tänk att man är villlig att lägga så mycket pengar för att den är snygg? Det viktigaste är ju egentligen att dom är bra, och det har ju inte med utseendet att göra. Gud vad jag har blivit löjlig, har inte alls vart sån här förut. Nu är jag helt fixerad vid det där bärselet!

Nellie är så jävla söt!


Mammas lilla trollunge!



Mmm... Marabou!

Har smaskat i mig lite choklad, köpte en  med apelsinkrokant och en mintkrokant idag när jag, Micke och Nellie var och handlade på Ica Maxi, vi har varit och storshoppat idag!

Först bärde det av mot mormor och Affe, vi var ju tvugna att åka och kolla på husvagnen vi har fått av Affe,  visst den är riktigt gammal, den är från 75, men va fan! Det är ändå kul!
Sen stannade vi och fikade hos mormor, det är ju ett måste!

Sen efter det så åkte vi vidare till Dollarstore, för jag ville ha dessertskålar, eller glassskålar eller vad man nu vill kalla dom. Tänkte iaf ha dom när jag ska göra Cheesecake, och stoppa direkt i dom som portioner, + att det kan vara bra när man äter glass!

Sen så har vi ju fortfarande inte hängt upp någon lampa i Nellies rum/ Gästrummet och ingen i taket i vardagsrummet heller, där har vi bara en golvlampa, så vi åkte ut på Möbelhuset! Jag försökte först få Micke att köpa den fina soffan som jag vill ha, men han vill fortfarande ha kvar den gamla fula soffan som vi har, sen så såg jag den! Jag vart helt förälskad! Världens finaste lampa! Men den kostade 2200 kr, och det har vi faktiskt inte råd med, så vi får köpa den sen när vi flyttar till hus. Men det gjorde riktigt ont i hjärtat när den inte fick följa med oss hem. Vi köpte två andra lampor som vi fick dom båda två för 800 kr. Det får fan i mig lov att räcka, den ena lampan var ändå lite porrig! Tyckte dom både var fina dom också (fast inte alls i samma nivå som den andra!).

Jaa, sen var vi på Ica Maxi och handlade mat och sånt skit, och sen for vi vidare till Blomsterlandet för att handla ännu mer blommor till lägengeten! Men jag tror att den ena blomman frös ihjäl när vi gick ut till bilen, för nu är den brun, och den var vit innan, konstigt! Tycker faktiskt inte att man ska sälja sådana blommor på vintern om dom inte kan överleva 15 meter utomhus. Det var ju som stort slöseri med pengar, undrar om man kan åka tillbaka med den  om man har kvar kvittot? Så jävligt att det även var just min favorit av dom tre vi köpte

Blir nästan liite orolig, för Nellie har varit så duktig. Hon har som sovit tills vi kom till Maxi, och där skötte hon sig bra och förutom att hon vart less på slutet och då tog vi abra upp henne och bärde henne i famnen så var hon nöjd, sen så var hon vaken på Blomsterlandet också, men somnade om igen i bilen när vi var på väg hem, så hon har sovit ganska mycket känns det som.

Jaa, sen när vi kom hem så städade vi till lite i lägenheten och sen åkte fick vi finbesök av Adde, så vi åt tacos och sen såg vi Blattefierad med Shan Atci (haha IGEN!) och satt och surra en massa. Var trevligt tycker jag.
Fast Nellie var väldigt svår att få att somna om nu! Hon var lätt att natta, men sen när hon vaknade efter en och en halv timme så tog det jätte länge innan jag tog mig ut från rummet, när hon ahde somnat och jag reste mig ur sängen så vaknade hon av det! Och sen så när jag väl lyckades ta mig ur sängen utan att väcka henne så klev jag på en påse på golvet som prasslade till så att hon vaknade, så då var det bara att börja om igen!  Men får se nu om hon kommer att vakna mycket inatt.

Nu ska jag fortsätta se LA ink. Har inte annat att göra, Miami ink är mycket bättre, fast jag har faktiskt börjat lessna på även det. är väl för att dom sänder samma avsnitt om och om igen på travel and living kanalen.

Hejs!


En rolig överaskning!

Fick precis veta att Micke har tagit ledigt från jobber i morgon! Dom hade tydligen så lite att göra där så han passar på att ta ut en semesterdag då, jag blir ju givetvis överlycklig!
Känns så jävla skönt! Det är så kasst väder ute, man vill inte direkt gå ut och promenera eller gå utanför dörren över huvudtaget när det är sånt väder, så man sitter som bara hemma och väntar på att han ska sluta jobbet. Eller ja, idag har jag iaf bara gjort det. Carro har inte haft tid att umgås idag, pappa var förbi på en kopp kaffe bara en snabb sväng.. Sen har jag bara suttit och väntat med Nellan,

Gjorde i ordning mat tills Micke var hemma också, och det var förbannat äckligt! Gjorde makaroner med grillkorv och köttbullar tillsammans med matgrädde, men eftersom jag inte hade så mycket matgrädde så kokade jag upp gorgonzolasås+ lite mjölk för att fylla ut skiten som sen skulle in i ugnen som någon slags gratäng hade jag tänkt!
Nej, jag vet inte alls hur man lagar mat, men nu har jag iaf lärt mig att matlagningsgrädde inte ska göras till makarongratäng, får göra ostsås eller vad det nu var man skulle göra, lät komplicerat iaf, får fråga Nina hur man nu gjorde igen och pröva..
Nåja, Micke vart iaf överraskad! Och han tyckte att det var gulligt av mig.

Just nu sitter jag och stör mig, jag kan fan inte komma på hur man stavar överraskad, är det med ETT r, eller med TVÅ r?
Jag hatar att jag har börjat bli så dålig på att stava, har aldrig haft problem med det.

Nina och Jarkko var förbi just efter att vi hade ätit middag, Jarkko har köpt en ny bil igen, och Nina hon visade en häst på blocket som hon är sugen på att köpa, vad ska man säga?

Var till piteå igår också, mammas sambo Elisabeth fyllde 45 år. Så vi var på blomsterlander och köpte ett blomsterarrangemang åt henne, hon vart iaf jätteglad över den, hon tyckte att den var fin!

Och Nellan har upptäckt sina fötter nu, alltid när hon sitter i bumbon så lutar hon sig framåt och frar i sockarna, och när man lägger henne under babygymet så gör hon likadant! Det är så jävla sött!

Undrar vad man ska ta och hitta på i morgon? Kommer ju garanterat att vara likadant väder i morgon också. Men jag har ju iaf hela min familj hemma! Så det kommer att bli mysigt!

Hejs!

Vart ingen vaccination!

Dom ringde från vårdcentralen på morgonen och berättade att vår varnmorska var sjuk idag och att jag skulle ringa på onsdag och få en ny tid, kändes ändå ganska skönt, fast jag vet att det är viktigt att Nellie får den där vaccinationen.
Men då får jag en liten stund till att förbereda mig mentalt!

Har varit och köpt nya skor idag, det vart din sköna DVS skorna, dom hade inte Osiris skorna i min storlek. DVS skorna kostade 850 kr, fast fick dom för 800, känns så dyrt. Fast vad fan! Innan jag träffade Micke så var jag en riktig snålkärring, precis som min mor!
Jag hade aldrig köpt dom om det var innan jag träffade Micke, det är han som lärt mig att betala för saker, och på sätt och vis är det värt det. För då är det ju bättre kvalitet, vet ju mina förra skor jag haft innan jag träffade honom, dom har jag haft i ett år och då har det vart stora öppna hål i dom. Men skorna jag köpte nu sist har jag ju ändå haft i ett och ett halvt år, och det är ju inte stora hål i dom, den vart ju bara uppnött i hälen.
Fast iofs, jag betalade ändå bara 300 kr för dom förra, fast det var ju tokstor rea då på dom och tömning, hade ju kostat mycket innan rean och det var från samma affär som jag nu köpt DVS skorna.
Jag ser inte fram emot att gå in dom skorna, jag hatar att gå in skor. Dom förra skorna tog säkert tre månader innan jag slutade få ont av dom. Men det känns inte som att det är speciellt vanligt att det är så? Eller? Var iaf första gången det var så för mig. Nåja, inte alltför intressant!

Sen köpte jag en body åt Nellan från Åhlens, den kostade bara 39 kr för det var rea på den. Är grymt sugen på att köpa den där gröna barbapappa bodyn åt henne. Men jag väntar på rea, fast jag tror inte att den kommer att komma, så jag tror att jag tänker köpa den iaf nästa gång jag är på stan. Man ska inte snåla för barnen, men hon kan ju ändå inte ha den speciellt länge innan hon växer ur den. Så..

Har umgåtts med Maya idag också, vi satte oss och såg på Shan Atci, Blattefierad! Haha grymt rolig, lika bra som förra turnen han hade! Jag fattar inte varför jag har sådan blattehumor! Tycker det är så jävla roligt helt enkelt, tycker bättre om Shan Atcis stanup än Eddie Murphys.
Såg Delirious för någon vecka sen , nog var den rolig, men inte alls på samma nivå!

Sen satte vi oss och såg Magnus Betners också, men vi såg väl kanske halva sen slutade vi utan slutade med att vi satt och surrade och sen stack maya hem till sin mor.

Sen kom Micke hem, då stack vi till hans föräldrar och käkade middag, fattar inte varför Nellan alltid blir grinig när vi kommer dit, hon sätter alltid i gång och gråter och har sig när vi är där. Och hon klarar inte av att vara i sin farmor och farfars famn, utan då är det bara mamma och pappa som duger och även då är hon grinig, men hon blir kolugn när vi klär på henne och stoppar henne i bilbarnstolen och tänker fara. Hennes farmor tror att det är för att hon inte känner igen dom. Men det vette fan. Men jag tror ju inte heller att det är något personligt emot dom heller.

Sen på vägen hem så stannade vi till på blomsterlander och köpte två blommor, vi var ju verkligen tvungen att göra det. Vi har ju inga blommor hemma hos oss! Så det var på tiden, men vi måste skaffa mer blommor! Det var jui bara två till köjket, vi måste ha minst en till till köket och sen en eller två till vardagsrummet, och sen kanske till sovrummen? Men man får ta några åt gången! Sen kanske vi borde skaffa taklampa till ena sovrummet (Nellans rum men nuvarande gästrum) och sen till vardagsrummet. Vi har ju bara en golvlampa i vardagsrummet. Tycker att det är så mörkt på kvällarna när man bara har den.

Sen så har jag sett Shan Atci igen, fast med Micke! Han måste ju också se den, men han skrattade inte lika mycket som jag och Maya gjorde, han har ingen humor!

Hejs!

Gode nervös!

Hojja! Idag är det Nellans första vaccination! Jag är jättenervös, det är ju två sprutor hon får då! Det kommer att göra så ont i hjärtat om hon får ont och börjat gråta, det känns som om vi ska ta och göra henne illa och att hon kommer att hata mig för att jag lurar med henne på sånt, hon kan it säga när hon är redo, nej fy fan!
Är rädd för att jag kommer att börja gråta, jag är så rädd för sprutor! Micke ska iaf vara med då, för jag klarar det inte själv och Nellie kan behöva en människa som inte är så nervös som hon känner bra.

Nåja igår så vart det film med Johanna, hon kom förbi, vi såg filmen Outlander, Nellie var så trött så hon grät typ helva filmen sen somnade hon. Sen efter det så somnade jag för den var så dålig.

Sen var det dags för Bingolotto! Haha, men seriöst! Hade vi något bättre för oss? NÄ! Vi vann inget heller, surt!

Funderar på om man skulle ringa pappa och fråga om han har lust att åka till stan med mig och köpa skor, blir så nervös för att åka buss med vagn. Han hörde aldrig av sig igår, så han kanske skäms? Det borde han göra iaf gammelgubben!

Nåja, varför är morgonkaffet alltid så jävla god? Nu ska jag njuta av min första morgonkopp och titta på när Nellie leker i babygymet.

Hejs!

Klart det spårade!

Jag sa ju att det skulle spåra!
Nåja, först satt Micke och Martin och pappa här hemma hos oss och drack lite, surrade osv. Sen skulle Micke och Martin gå över till Mange, Mickes arbetskamrat som bor på kvarteret brevid oss, och pappa frågade om han fick följa, och det fick han.
Och Martin hade ju bjudit pappa på en massa whiskey, så pappa var inte alls i skick, han somnade när han satt vid köksbordet och Micke sa då att det var nog dags att gå hem, så han gick hem då.
Sen ringde han mig och bad mig söka efter hans nycklar, för han stod utanför hans port, men han kunde inte hitta sina nycklar, så jag sökte här hemma om han hade tappat dom och jag ringde Micke och bad honom kolla om han hade tappat dom hos Mange, men inte det inte. Så pappa fick knalla upp till mig igen, för han tyckte att han kunde sova i garaget (som han för övrigt inte har) och sen skulle han sova i soprummet (som han inte heller hade tagit sig in i eftersom han inte hade nyckeln),
När han kom fram hem till oss så såg jag att han inte hade sin jacka på sig, så jag sa åt honom att det inte var hans jacka!
-Joo! Det är visst min jacka!
- Neej, du har ingen sån där jacka..
- Det har jag visst det .
Så tar han av sig den, jag kollar på den.
- Pappa, du har ingen jacka med åke eriksson loggan på.
- Nee, det har jag ju inte.

Så Micke gick och bytte tillbaka jackorna så pappa fick sin rätta jacka, sen knallade han hem igen för han ville sova i sin egna säng.'

Sen ringde han åter igen när han kommit fram till sin lägenhet, nää då skulle jag ringa lulebo och säga att dom skulle komma och låsa upp porten, för det var något fel på låset så han tog sig inte in..
Till slut tog han sig in, men jag vet inte om det var för att han sen förstod att han inte var hemma, eller att han använde fel nyckel, frågar man honom så kom lulebo och en granne och låste upp, för grannen hade inte heller tagit sig in..

Martin hade också gjort bort sig lite!

Men det är nog ändå jag som skäms mest ändå, och ändå var jag inte med, utan satt bara hemma!

Nåja, och idag skulle jag ju och köpa nya skor, men det gick inte för dom hade inte öppet. Så jag och Micke gick till Smedjan istället, så Micke köpte en huvtröja från Carlings. Sen knallade vi och köpte det senaste numret av Mickes favorit tatueringstidning. Sen stack vi och handlade blöjor och grönsaker, och sen for vi på donken och köpte mat, och jag blev så förbannad, för när jag kom hem så såg jag att jag inte hade fått någon strips med! Det var bara Micke som fått till sin mat, så nu blev jag inte ens mätt efter att ha ätit!
Jävla klåpare! Jag blir så förbannad!
Tror jag har en riktigt dålig dag idag...

Oj har helt glömt bort att jag skulle höra av mig till Johanna idag, så skrev nyss ett mess åt henne, hon skulle kika förbi idag! Kanske se en film?

Sen så skulle jag knalla förbi Carro en sväng också, men jag kan ju inte göra det förän Nellan somnat, om jag inte tar med mig henne förstås..

Nåja, kanske skriver ett till inlägg senare ikväll.

Hejs!

RSS 2.0