One tree hill nörderi AB

Har inte suttit vid datorn nästan något de senaste dagarna, så fort Nellie sover så lägger jag mig på soffan och ser på One tree hill, det är så grymt skön avkoppling!
Känner mig som en tvättäkta nörd! men jag guillar verkligen One tree hill, tycker att den är så romantisk så det är så lätt att tappa tidsuppfattningen av den!

Nåja, nog om det! Var igår och hämtade bilderna från Thords foto, det var där vi var och fotograferade Nellan! Det var fint! Blir väl att åka dit och fota henne på ettårsdagen också, det är så förbannat dyrt hos honomm tycker jag, det är så dyrt att jag blir arg!

Så där ser en av bilderna ut iaf, tog den här med vår kamera när den sitter i ramen!



Ska in till stan idag iaf, måste fara och kolla på en ram åt mamma, hon ska få en stor bild på alla hundarna tillsammans i morsdagspresent!
Och på onsdag så åker jag till Uppsala! Ska fara och se när storebror tar examen! Då har han klarat av tre år på universitet! Första i familjen! Och är då utbildad sjuksyster! han är så duktig! Är en stolt lillasyster!
Ska bli kul att åka dit ner också, har inte varit i uppsala sen sommaren då jag började gymnasiet, och då var jag bara där och festade med gamla klanpolare och en massa andra cs spelare!

Nellie luktar bajs. Så ska byta på henne nu.
Hejs!


Ögonmottagningen

Det gick ganska så bra att vara där med Nellan, hon skötte sig jättebra. Hon såg ingen skelning hon heller, men vi ska på återbesök om ett halvår och kolla det igen.
Men sen såg dom att hon hade ett brytningsfel istället, så hon kommer nog att få glasögon sa hon, känner mig så ledsen för Nellies skull nu! Det är ändå inte så farligt med glasögon, men jobbigt för henne ändå att hon ska behöva ha koll på dom.
Hon ska få kolla synen igen om ett år ungefär sa hon..

Sen har vi bara varit hemma, jag har lagat lunch till mig och pappa för pappa har varit så snäll och agerat  chafför åt oss idag och skjutsat oss till Sunderbyn! Vart riktigt kulinariskt, makaroner och korv! Var längesen jag åt det faktiskt!

Jag är dötrött just nu, Nellie sover, och jag vill sova. jag fick stiga upp med Nellie kvart över 5 i morse för hon bara låg och sparka och klöste mig i ansiktet! Galenpannan där!
I morgon så blir hon 7 månader:)

Hejs.

Kakeldekor

Igår så fixade Micke upp kakeldekoren, det vart skitfint! Nu är det mer färg i köket! Äntligen! Känns lite flummigt ändå. Fast jag fick inte hjälpa till att sätta upp dekoren, jag prövade på en och det gick inte så bra, så jag fick hålla mig undan, jag fick sen mot slutet gå ut en sväng med vagnen för att få Nellie att somna för hon var så trött men ville absolut inte sova!

Jennifer och Martin och Alexandra var förbi en sväng också och tittade på det och umgicks, Alexandra har haft feber och hon var jätte lugn när hon kom hit, vilket hon ite brukar vara, sen grät hon för minsta lilla, haha och sen så började hon gråta för Nellie drog henne i håret, sen började Nellie gråta för att Alexadnra grät, sen så fort Nellie gav i från sig ett ljud så började Alexandra gråta. Man kan inte hålla sig från att skratta, för det vart som så sött på något vis!

Jag har nu egentligen bråttom så jag kan inte skriva något mer, vi ska till Sunderbyn på Ögonmottagningen, Nellie ska undersökas ut i sin skelning som hon tydligen har, känner mig nervös! Blir alltid så nervös!
Skriver väl senare hur det gick.
Hejs.


barnledig

Fick först och främst sovmorgon! Gode skönt! Micke steg upp med Nellan! Vi somnade båda två på soffan igår väldigt tidigt! Men jag var ändå jätte trött på morgonen, och jag fryser alltid så fruktansvärt!

Sen så har jag varit barnledig idag också i flera timmar, mamma ville vara med Nellie så Nellie fick vara på stan och ut på storheden!
Det var både skönt och hemskt, för dom var borta i så många timmar! Jag hade först tänkt att vi skulle åka och bowla, men det blev inte, utan på en gång efter att dom hade åkt så gick vi till sängs!
Och så låg vi och pratade en massa.
Sen duscha vi av oss och sen la vi oss en stund igen, höll på att somna då! Haha! Sen så for vi på biltema för att kolla efter en skrapa men det fanns it, men micke har kommit på att han kan ha en rulle med solfilm uppe på vinden, och i den finns ju en skrapa! Så han ska få springa upp och kolla!

Nellie sover nu iaf, hon har sovit i en timme, Micke har precis kommit hem från sin löparrunda! Så nu ska han i duschen igen och Joel är här också för att köra Mickes hellicopter som han fick i födelsedagspresent av dom! Joel är lite aundsjuk! Han vill också ha en sån, han ville att Micke skulle byta med honom!

I morgon är det söndag, sen måndag, vill inte att det ska bli vardag! Tycker om att ha Micke hemma, men snart är det semester för honom!

Ids it skriva mer!
Hejs

Inredning i köket!

Har alltid tyckt att vårat kök är så tråkigt, det är så .. vitt! hatar vitt! Så har idag varit på stan och handlat sånna där kakeldekorer! Sen har jag bytt gardiner i köket! Men vi hade ingen skrapa så vi har inte kunnat sätta upp dom än, får göra det i morgon kanske om vi har varit och handlat en skrapa tills dess.

Mamma har kommit till Luleå i helgen så hon vill låna Nellan i morgon, så det får hon göra då! Undrar vad man ska hitta på att göra då?

Har handlat två par fula kallingar åt Micke också, det var det som var målet, handla kallingar som var så fula att han inte kommer villja ha på sig dom, fråga mig inte varför jag gör så, hade ju egentligen tänkt köpa honom ett par rosa, men dom fanns inte i hans storlek, så det vart ett par röda och sen ett par gröna kallingar, dom var ionte lika fula tyvärr, han kommer nog att använda dom här iaf.
Dom ser väldigt skönt ut också!

Sen handlade jag en keps och en jeanshatt åt Nellan!

Har egentligen inte så mycket att skriva idag, har beställt hem säsong 4 och 5 av one tree hill idag också. 607 kr kostade det! Jag ska helst inte ha nå pengar i mina händer just nu, förra månaden gick inte alls ihop för mig, hade slut pengar efter två veckor! Men Tutte var förbi med 500 kr igår, så nu har hon avbetalat 2000 kr för soffan hon köpte av mig, nu är det bara 2000 kr kvar!

Ska nu sätta mig och försöka underhålla mig.
Hejs.

Sömnig!

Jag verkar aldrig vänja mig vid att stiga upp tidigt på morgonen, det är så grymt tungt varje morgon! Men har iaf blivit bättre på att gå och lägga mig och somna! Och jag somnar ändå in själv och är bra på det också! Kan säga att jag trodde aldrig att jag skulle kunna det vid den här tiden för två år sedan!

Kommer ihåg det, fan vad jag hade det jobbigt med sömnen, ingenting funkade för mig tillslut! Jag kände mig så slutkörd i skallen! Jag måste ha sömn, för jag är så känslig när det gäller det, det tar bara nån dag så är det som att sitta på nålar i hjärnan för mig!
Jag hoppas verkligen att detta håller i sig nu!

Igår var det älsklingens födelsedag, jag storstädade hela lägenheten nästan på en gång som vi steg upp! Tog ett jävla bra tag! Sen var det marsch pannkaka in i duschen! Måste ju vara fin för födelsedagsbarnet, så jag trimmade råttan och allt!
Sen på med smink, och lagon till han kom hem, så var jag nästan klar!
Dagen gick fruktansvärt fort, pappa lämnade en sjuas jäger åt Micke, sen har Jennifer och Martin och Alexandra varit här!
Sen kom Mickes syster och Nellies två kusiner Emil och Elis,och dom fikade för kung och fosterland! Alla tyckte att mina bullar var goda! Visst det är en artighetsfras iofs, men man blir ändå glad!
Sen kom ju Mickes föräldrar också förbi!

Hade hoppats på att mamma och mina småsyskon skulle komma också och sen Nina och Jarkko, men dom dök aldrig upp..
Men man får väl se något positivt i det, det vart över en massa fika då iaf..

Äsch, Micke sötjer inte att dom inte kom, varför ska jag då göra det! Micke stack sen till Martin på kvällen! Micke fick ju en kvarting Whiskey av martin i present, för Martin tycker att Micke ska lära sig dricka det, så vid tre tiden på dagen så tog dom sig ett glas, sen tog sig Micke något jägerglas med sin pappa också, så han skulle knalla hem till Martin på kvällen iaf, men sen for dom till Linus tydligen, och jag orkade tillslut inte sitta uppe och vänta på att han skulle komma hem och få sig sitt födelsedagspök så jag gick och la mig tillslut.

Justja, Carro var förbi igår också, och hon höll mig sällskap på kvällen , Tack!
Hejs

I brist på fantasi

Har precis sövt klart Nellie, hon var så trött så trött att hon bara grät, var tvungen att ligga och sjunga för henne för att hon skulle bli tyst och lugn och somna, det har hon itne velat sen någon månad tillbaka, hon brukar bara vilja att man stryker henne på ryggen eller klappar magen!
Och jag kan inte så många vaggvisor heller, så när dom tog slut så fick man sitta och nynna istället. Man blir så kär i den där lilla tösen! har fortfarande inte fattat att man kan älskar någon så mycket som man älskar sina barn! Synd att sånt inte verkar stanna kvar hos en del föräldrar..

Nåja, jag var ju på stan på Carro, men jag fick vänta på en extra buss innan jag kunde åka in till stan för att vagnplatserna var upptagna, så jag kom med bussen efter, Carro skulle på möte så hon kunde inte stanna med mig och ta nästa buss, men it gör det ju någt heller, bussarna gick med en kvarts mellanrum!
Så nu har jag varit och klippt luggen också, men nästa gång blir det att klippa snedlugg igen, jag pallar inte att hålla på med den här luggen!
Sen funderar jag på att bli blond igen, för jag trivs inte som brunhårig, även fast alla säger att jag passar så mycket bättre i det. Men jag har sådan beslutsångest, för jag vill spara ut mitt hår också så att det blir långt igen!

Och inte vart det någon present åt Micke idag, jag kunde inte komma på vad jag skulle köpa åt honom, och han visste inte heller vad han ville ha, så vi kom överens efter många om och men att vi skulle ta en shoppingdag tillsammans så får han välja sin present då!
Fast, jag hade en present som jag ska köpa åt honom , men jag fick sådan hemlängtan så jag glömde bort att gå in och köpa den!

Och nu är jag så himla trött efter att ha varit på stan idag, så jag har inte orkat städa något här hemma inför imorgon, så jag får göra det i morgon medans Micke är på jobbet istället! Som vanligt, jag gör alltid så. Skjuter alltid på allting in i det sista! Vi gjorde iaf Cheesecaken idag medans vi väntade på att pizzan skulle komma(sa ju att jag vart lat.)
Ska försöka orka göra mig fin inför imorgon också, hade egentligen tänkt hinna åka och storhandla också innan Micke kommer hem om pappa hade orkat köra, men det hinns inte med heller eftersom Micke bara jobbar halvdag i morgon! Sen vet jag inte när gästerna har planerat att komma!
Vi vet inte ens vilka som har tänkt att komma?

Jag har börjat nöta mitt One tree hill igen! Haha, det är så dåliga program på kvällarna tycker jag när Nellie sover och Micke har fastnat i något nytt programtjofräs som han tycker är så fränt på datorn så han sysslar med det hela tiden så jag har lugn och ro att se det programmet, ska ta och beställa hem säsong 4 i veckan också, måste ju komma ikapp! Sitter ju nu och följer när den går på tv också, och det är ju någon säsong före det jag ser på dvdn! NÖRD JAG ÄR!

Förresten man märker hur "stor" Nellan har blivit nu, hon är så nyfiken när vi går på stan, hon lutar sig framåt och vrider huvudet och försöker se sig omkring när vi knallar runt på stan, så hon nöjer sig inte med att bara titta på mig!
Synd att detgör så ont att använda bärsele, annars hade jag kunnat bära henne i den, mina bärsjalar funkar inte så bra att använda på henne heller! Jag har valt helt fel sorter!

Hejs.

Baka baka bulla!

Igår spenderades dagen framförallt hemma hos mormor, var ju tvungen att baka inför Onsdag, Micke fyller ju 24 då.
Men jag satt på morgonen och väntade på att mormor skulle ringa när Affe hade vaknat så han kunde hämta mig, och jag väntade och väntade, men dom ringde aldrig. Sen tillslut så ringde hon, då hade hon suttit och väntat på att jag skulle ringa när jag hade vaknat,  för jag hade tydligen sagt att JAG skulle ringa oim inte pappa skulle skjutsa mig till dom.

Nåja,, när jag väl kom dit så hade mormor bakat klart den mjuka pepparkakan, så jag behövde bara göra bullarna, så jag bakade 95 stycken igår.
I söndags så bakade jag också, fast jag gjorde det själv hemma, gjorde då mockarutor! Dom vart inte speciellt bra,men dom för ta ohch duga ändå, nu vet jag till nästa gång iaf hur jag ska göra för att få de bäst!
Så nu idag så ska jag åka och handla Mickes presenter tillsammans med Carro, och sen ska jag göra Cheesecake och negerbollar, sen får de fan i mig vara bra med bakandet, Micke ville inte ha tårta heller så då ska jag inte göra det heller! Fast kanske får köpa någon Frödingetårta då istället, jag vet inte!

Väntar iaf på att Carro ska vakna, hon ksulle komma hit när hon stiger upp, så skulle vi göra oss i ordning tillsammans och sen dra in till stan, hon hade ju slut kaffe så hon får dricka morgonkaffet hos mig.

 Hejs!

Clownen DET

Jag har tänkt, jag tror det var förra söndagen eller så, så satt jag och tittade på tv, så gick den filmen på tv4guld, jag satte mig att se den. Men fan vad jobbigt det var! Den är så jävla obehaglig! Jag blir som rädd av den!
Jag är den människan som sitter och skrattar när jag ser skräckfilm, jag sitter och klagar på att det är så ologiskt i filmerna och att dom är korkade alternativt förutsägbara, sen skrattar jag!
Men jag skrattar inte när jag ser filmen DET, jag tyser snarare, jag blir nervös, och den filmen om något är B! Den är ju så otroligt dåligt gjord, den har världens sämsta slut och den är egentligen överhuvudtaget inte läskig!
Men den där jävla filmen sitter i sen man såg den när man var liten! Jag tycker än idag bara jag ser clowner att dom är läskiga! Och det är nog tack vare den där jävla filmen! Den är så jävla obehaglig och läskig!
Visst, man var typ lika liten när man såg Scream filmerna och var så jävla rädd, samma sak när man såg terror on elmstreet filmerna, men dom är inte läskiga nå mer heller, men den där jävla clownen är fortfarande det!

Frågan är: Varför?



Eurovision Song Contest 2009

Vem röstar ni på? Jag får inte lov att ringa och rösta för Micke, han tycker det är onödigt, men jag håller ändå på antingen Norge eller Malta!, Island var också bra, så håller nog på henne också. Någon av de tre hoppas jag vinner!
Tyckte faktiskt att Sverige var värdelös! Det lät faktiskt inte bra, man hörde flåset från henne så tydligt, de lät bättre när hon tävlade i Sverige tycker jag, trodde först att det var ljudproblem, men de andra deltagarna lät inte så.

Nu är det bara att vänta och se vem som vinner! Heh, tänk att man nu sitter som en gammal kärring och kollar sånt här!:)
Men tycker det är ganska trevligt när man bara sitter hemma, synd bara att jag har en karl som bara sitter framför datorn och inte i soffan med mig och bedömer bidragen!

Hejs.

MAAAT!

Sitter just nu och vntar på att maten ska bli klar. Idag serveras det fläskfile i ugn som har stått i marinad sen i torsdags, sen serverar vi potatissallad till, men ingen hemmagjord tzatsiki idag, det har vi inte råd med just nu. Sen till efterrätt så blir det en banan-jordgubb smoothie:)

Vi har även vart och köpt lördagsgodis, men den är faktiskt inte lika loockande, hoho! Jag kanske är på rätt väg, det måste vara smoothiens fel, tycker att det är så sött!
Smakar så jävla bra, det känns som så lyxigt, perfekt med frysta jordgubbar, det är inte gott om den är tinad, det har nog med konsistensen att göra!

Nellie har varit duktig idag, hon åt nästan en hel burk med päron-banan youghurt till mellanmål idag, hon brukar inte ens äta halva typ! Men dock hade hon ätit jättedåligt när hon fick lunch!
Men dock är hon lite grinig just nu. Hon ska få äta kvällsgröten sen när vi ätit middag och gjort bort det där, vi har skjutit på hennes nattdagstid till åtta nu istället för vid sjutiden, för det är mycket lättare för henne att somna då, hon hinner som inte bli tillräckligt trött.
Ska spela lite Eminem- We made you för henne så hon blir på bättre humör, jag förstår inte varför, men varje gång den setts igång så stannar hon som upp och lyssnar och blir glad? Haha!

Oj, nu är maten klar, Hejs!

Plugga till hösten!

Steg upp göre sju i morse, hoppade i duschen det första jag gjorde, sen sminka mig och sen föna håret, stressa i mig frukost och sen klä nellie, sen åka till komvux, där jag hade ett möte kl.9 med en studievägledare! Var där i god tid och vi kunde börja redan innan 9!
Och till hösten så ska jag läsa Psykologi A, Religionkunskap A och Matematik A, det blir att jag studerar på 50%, och det ska jag göra i en termin, och om det fungerar bra, så börjar jag till våren att läsa deras Omvårdnadsutbildning!
Det verkade verkligen intressant, för då får jag läsa Psykiatri och sånt, det passar ju mig!
Psykologikursen kunde man inte läsa på distans, men det är en lektion i veckan i ca 2 timmar så pappa erbjöd sig att vara med Nellie medans jag är på den lektionen!
Jag hoppas verkligen att detta kommer att fungera! Jag kommer väl att hinna ändra mig innan dess säkert ioch kommit på att jag ska göra något annat eller så skiter det sig helt, men jag tänker ialla fall försöka!

Bara hoppas att det kommer att fungera, fast det innebär att nellie hamnar på dagis väldigt tidigt! Hon kommer att vara lite äldre än 14 månader, jag hade velat vänta tills hon var 18 månader med dagis egentligen, men det återstår ju som att se! Känns lite dumt nu faktiskt när man planerat så här knäppt.. Kom på det först nu att hon tvingas ut på dagis så sent, kanske får skjuta upp till nästa höst annars med omvårdnadsutbildningen.

Idag fyller Jarkko år! Han blir gammal, 29 år. Så vi ska åka ut till Ersnäs sen vid fyra tiden, för så slutar Nina jobbet, Micke slutar ju redan kl.15 idag.

Just ja, efter det där mötet så for vi på försäkringskassan för jag tänkte lämna in min studieplan så dom har den, menjag var framme där redan innan kl.10. Så jag stod där och väntade på att dom skulle öppna tillsammans med människorna som skulle in på Arbetsförmedlingen. Dörren öppnas till dom, men inte till försäkringskassan, konstigt tyckte jag men väntade ett tag till, tittade sen på pappret som stod på dörren efter några minuter, DOM HAR JU INTE ÖPPET FREDAGAR!
Haha, det kändes lite skämmigt faktiskt.

Vi åkte sen till barnens hus för att kolla en vagn som jag ska köpa till Nellan, men dom var fan i mig slut! Och dom får inte in den färgen nå mer som jag ville ha den i, för nu snart kommer 2010s kollektion eller vad man ska kalla det, nu i juni/juli skulle det komma, så då får man vänta och se tills dess om det är någon som faller en i smaken, och fortsätta spana på blocket efter den som jag vill ha!

Nåja, nu är Nellie så gnällig! Hon sitter här i famnen nu och skriker och sliter mig i håret, ska ge henne lite mellanmål nu :)

Hejs.

Men mindre bra på kvällen.

Det är ju typiskt, Nellie vaknade just efter halv tio, med 39,2 grader i feber. Så har försökt fått i henne vatten, sen till och med välling, och det fick inge bra, sen har jag suttit och ammat henne och gett henne alcedon, men hon vill absolut inte sova! Så det är bara att sitta vaken tills hon somnar om, tur att jag ändå faktiskt inte är speciellt trött! Men vet att jag kommer att vara det på morgonen! Huh! Hoppas att hon inte vaknar så många gånger sen i natt! Känns alltid lättare att stiga upp när dom när man inte har vaknat 5-6 gånger under natten!

Ska nu se vad jag kan hitta på så hon är som nöjdast!
Hejs.

Det gick bra på BVC!

Har varit på BVC i morse, hade tid där klockan 10 för 6 månaders kontrollen, och då kollade dom det där med att hon tittar nedåt, han tyckte inte att han såg något sånt, så han var inte orolig, men han märkte istället att hon visar lite tendens till att skela ibland.
Jaa.. Så nu ska vi få en tid till ögonmottagningen, så det ska följas upp och se hur det är om cirka två månader, alla bäbisar skelar ju från början men det är ju ögonmusklerna som inte har ordentliga eller hur man ska förklara.
Han frågade oss om vi har sett det, men vi har ju inte märkt något alls på att hon skulle skela, så han kan gott få märka att hon skelar, det är ju inte farligt att hon gör det. Och det kan ju inte vara speciellt störande eller grov skelning, eftersom ingen förutom honom märker det. Så jag tror inte att om det skulle vara kvarvarande att hon skulle bli retad för det heller direkt!
Jag är så glad över att det inte var någon fara med henne! Jag var så nervös när vi gick till BVC!
Sen träffade vi Jennifer och Martin och Alexandra där för dom hade tid 10.30 för att vaccinera Alexandra, och hon var jätteduktig hon! Hon grät ingenting när hon fick vaccinationen.
Så vi väntade på dom och sen när dom var klara så knallade vi tillsammans hem till oss och gjorde smoothies och koka kaffe, sen bjöd jag på dumlekakor som jag hade bakat igår!

Igår så ringde jag till Vuxenutbildningen och bokade en tid att träffa en studievägledare, så jag har möte där på fredag klockan 9, ska bli spännande och se vad vi kommer fram till! Micke börjar ju jobba i morgon igen så pappa har lovar att han ska passa Nellie medans jag är på mötet, blir jobbigt om man ska ha med Nellie på mötet, kan som inte riktigt fokusera mig då.

Sen måste jag ju berätta att jag frågade när jag var in på länsstyrelsen och lämnade in syntestet för körkortstillståndet ut i det där med medicingeringen med centralstimulerande ämnen. Hon sa att jag skulle be min läkare skicka in ett intyg på att jag inte är felmedicinerad eller så så skulle det vara lugnt.
Nu medicineras jag ju inte alls eftersom jag ammar, men jag har ju medicinerats mot det innan amningen så man får ju gå från hur det fungerade innan.
Så jag prövade ringa min kurator som har kontakt med läkaren ut i att jag ska träffa henne, pratade in ett medelande på hennes svarare igår att hon skulle ringa upp mig, men hon har ännu inte ringt upp mig. Så jag ska nog pröva ringa henne igem antingen senare idag eller i morgon!

Just ja! Sen har vi bokat in en tid för handledarutbildningen! Så det är klart nu också! Känns skönt att ha haft Micke hemma nu , vi har fått så mycket gjort!
Men i morgon så jobbar han ju igen, men sen är han ju ledig igen om cirka en månad, tror jag det var. Och då är han ju ledig i en månad:)

Nu är vår mat klar, så måste avrunda nu!
Hejs!

Hurtbullar!

Känner mig riktigt hurtig idag. jag hatar att ringa telefonsamtal som är viktiga, för jag har ibland så svårt för att förstå vad det är dom menar, och ibland så hör jag inte alls vad dom säger. Och man vågar ju inte fråga så många gånger, för tillslut tror dom att man är totalt pantad ju!
Men ändå så har jag ringt till min kurator och försökt trycka på henne så jag får träffa läkaren som ska förnya mitt FKF3200, den skulle egentligen varit inlämnad den 15 april, med andra ord så betyder det att jag blir utan pengar i sommar.

Sen så har vi ringt till försäkringskassan och fått info, har funderat på vad som händer om det är så att jag får aktivitetsersättning vid förlängd skolgång nu, och jag börjar plugga till hösten, vad händer då om det visar sig att jag inte var redo för att plugga? Hon sa att jag inte tappar min ersättning för den sakens skull. Utan att man då år sätta sig ner och diskutera vad man kan göra som känns bättre helt enkelt, kädnes väldigt skönt att höra!
Sen var det några andra frågor.

Men sen skulle jag ringa och fixa ett möte med en studievägledare på komvux så vi kunde planera och lägga upp en studieplan åt mig om jag ska börja studera till hösten, men när jag ringde så var alla borta på tjänsteärende, kurs eller sammanträde. Så jag ska ringa nu i morogn till dom istället.

Men sen så har Micke även ringt länsstyrelsen, och sen så har jag genom e-legitimationen ansökt på nytt om mitt körkortstillstånd eftersom mitt gamla går ut nu i maj.
Blir lite nojig, när jag fyllde i hälsodeklarationen så ville dom ha svar på diagnoser, mediciner som man äter och när och varför man låg inne på sjukhus. Jag vart ju tvungen att fylla i allting då, så nu är jag rädd att jag inte ska få det beviljad.

Men jag ska ju bara börja medicineras mot ADHD:n sen när jag slutar amma, de andra medicinerna vill jag inte ha tillbaka, så jag sket i att fylla i den andra diagnosen då, känner mig tillräckligt stabil utan dom, och jag sover ju.
Men tänk om dom anser att det blir drograttfylla med dom medicinerna? Jag vet ju inte hur dom tänker, jag är orolig för att dom kanske ser det på det viset, men tänker som ändå att det är så många som har den diagnosen och som medicineras mot det och dom kan ju inte ha nekast dom att få köra bil för den sakens skull heller.
Det är nog bara jag som tänker det värsta!

Sen ringde Micke runt och kollade på olika körskolor vad deras handledarutbildningar kostar och när dom har kurserna.

Sen så var vi och hälsade på Adde i hans nya lägenhet!

Och efter det så for vi till stan och gjorde det dära syntestet som man måste göra, så i morgon så ska vi in till länsstyrelsen och lämna in det intyget, sen är det bara att vänta och se!

Och sen så var vi in på facket och lämnade in kvitton på Mickes läkarbesök och sånt:)

Sen åkte vi hem och lagade mat och gjorde kväll för Nellan!
Nu ligger Micke på soffan och sover, men det har han gjort sen klockan 8.
Har föresten återhämtat mig från mina drömmar i natt, jag blir alltid så påverkad av mina drömmar!

Men jag är gode trött nu ändå, har redan borstat tänderna och tvättat bort sminket.
Heh, sen har jag klippt mina ögonbryn, dom var så långa, men om jag gör om det någongång så ska jag inte plocka dom förän efter att jag klippt dom, för nu syns inte mina ögonbryn så jättemycket.
Men då blir det iaf snyggare när jag målar dit ögonbryn iaf! För det såg riktigt förjävligt ut när dom var så långa. + att dom har börjat peka neråt av någon anledning så det ser riktigt kefft ut!

Hejs.

Jag blir så ledsen.

Har haft en jätte jobbig natt!
Har först haft svårt att somna, sen när jag väl höll på att somna, så vaknade Nellie, och hon åt och åt och åt, sen när hon slutade äta och somnade, så kunde jag inte somna om igen, och när jag vände på mig så vaknade hon också och började skrika, tillslut så ville hon inte ens ha bröstet och jag var så trött så jag fick säga till Micke att han fick ta henne, för jag kände bara hur irriterad jag vart.
Han tog henne. Sen fick han henne att somna ganska så fort för han är så duktig på att vagga henne i famnen, sen lka han ner henne i spjälsängen istället, kunde ju då vända mig i sängen iaf.
Men då vaknade hon lik förbannad efter en stund..

Sen när jag väl sov, så har jag bara drömt mardrömmar! Först så drömde jag om att Micke blev tillsammans med min kusin Anna, var inte fullt så kul att se dom ute på krogen tillsammans, men jag vart inte så jätteledsen i drömmen, var mer fundersam över hur det kunnat bli så?
Men sen vaknade Nellie, Micke steg upp med henne, och jag somnade om, men då började jag drömma om att Micke lämnade mig för min storasyster Nina, och jag tror allvarligt talat att mitt hjärta brast, det gjorde så ont i mig, jag förstod inte!
Varför? Jag kan ge dig mer sex om du vill! Jag börjar gå på gym varje dag! Jag kan bli smalare! Jag ska anstränga mig!
Jag var så ledsen, det gjorde så ont att se Micke hålla om min syster i drömmen och pussas och ha sig, och jag hade ingen i familjen att vända mig till och gråta mot, för alla var jätteglada för deras skull!
Jag visste inte hur vi skulle göra med Nellie, skulle Nina flytta in i min lägenhet då?

Jag ville inte sova mer, så jag vaknade. Och jag ville bara hålla om Micke då så jag steg upp, hade inte sovit speciellt länge men hann ändå drömma så fullständigt om dom! Så jag gick bara och kramade om Micke, och det kändes verkligen hemskt.
Sen gick jag på toaletten för att morgon pissa, och jag började tänka att det kanske kommer att hända så ? Nina har en snygg kropp, det har inte jag och har aldrig haft och kommer aldrig att få. Nina är smartare än mig, Nina har intressen. Nina är en mycket mer, komplett människa helt enkelt.
Jag började gråta. Hoppas att det aldrig händer.

För jag litar inte på mig att jag skulle kunna hantera det faktiskt.

Hoppa duschen nu medans Nellan sover iaf..

Hejs.

Speedad Nellie.

Ojoj vad hon är piggelin! Annat än vad hennes föräldrar är!
Jag fick stiga upp med henne första gången före sex på morgonen, hon låg då och slet mig i håret och ville stiga upp och var pigg. Jag ville dö, för jag har det väldigt svårt att somna igår.
Visade sig att hon hade skitit en harlort också, så inte konstigt att hon ville upp.
Sen fick hon ligga på mattan och leka en stund, jag försökte få gå och lägga mig på soffan då, men då vart hon förbannad, jag skulle minsann sitta brevid henne och titta på medans hon lekte. Jaha, då var det bara att stiga upp.
Sen tillslut så plockade jag upp henne och ammade henne. Då somnade hon. Så vid sjutiden steg Micke upp, och då gick vi och la oss igen.
Sen så har jag sovit ändå till strax före nio. Nellie hade väl sovit till åtta typ, men Micke tog upp henne då.
Sen kom han och väckte mig där före mnio för han orkade inte mer han var tvungen att vila. Det irriterar ju så mycket i hans ögon nu efter att han fixat synen.
igår var han helt handikappad. Vi var bara på willys och köpte nio st fläskfileer för dom var så billiga, han var helt slut i ögonen efteråt. Han hade mina solbrillor på sig inomhus, och när vi satt i bilen så fick han blunda. Han orkar inte sitta och titta allt för länge, hoppas att det blir bättre snart. Tycker så synd om honom.

Hade värsta drömmen nu sista svängen jag sov. Jag drömde att jag sa att jag hoppas ni alla har ont, ni förtjänar det. Och jag hoppas att Steve dör.
Haha, kanske liite väl hårt? Skulle vara enkelt, då kanske man hade kunnat låtsas att man hade en normal familj? Haha, fast.. Jag har ju en normal familj? Det är ju Micke och Nellie som är min familj nu? Vi är bara lite töntiga av oss som springer runt och skriker och flummar när vi är hemma!

Nellie hon springer bara runt i hög fart med sin läragåstol just nu och skriker och leker!
haha hon är verkligen på bra humör nu! Det är så charmigt!

Justja! Vi har ju varit på fotografering med henne! Hon vart jättefin på alla bilder! Så det kommer att bli svårt att bestämma vilka bilder man ska ta. Man kan ju inte ta speciellt många heller. Det var svinigt dyrt där vars vi var.
Det kostade 600 kr, och då ingår EN bild, som är 18x24.
jag hade så gärna velat ha en stor bild mitt i sovrummet ovanför sängen på Nellie.  Men jag har ju inte råd med det, han  vill ju ha 3500 kr för en förstoring på 70x100.
Vars fan ska jag få pengarna ifrån?

Ska hoppa i duschen nu och pröva göra mig lite lördagsfin i det fula vädret.

Hejs.



Växhuset!

Har varit på växhuset idag tillsammans med Jennifer och hennes flicka Alexandra medans våra karlar åkte till Umeå idag. Hennes Martin fick köra min Mikael eftersom han skulle fixa ögonen på Koskelas så han har bra syn igen, och då ska han inte anstränga ögonen och inte så bra att köra hem sen heller.
Allt gick bra med hans procedur iaf, och nu är han hemma, men han har gått och sova redan, det hade han gjort redan vid sjutiden. Det irriterade så mycket i hans ögon.

Vi tog iaf bussen till Örnäset, sen gick vi hem när vi hade varit där, stannade först på Schell för att köpa vatten, sen stannade vi på vårdcentralen för att hämta ut D droppar, sen in på biblioteket för Jennan skulle lämna på papper och sen gick vi på kiosken och köpte varsin mjukglass, och det var gode mums!

Sen så for vi hem till mig och drack kaffe, lekte med barnen och mata dom och sen åt vi och väntade på att pojkarna skulle komma hem! Sen knata den familjen hem!

Det har väl varit vår dag helt enkelt! Det var jätte mycket barn och föräldrar där borta på Växhuset, smockat överallt, men jag tyckte ändå att det var kul. Det var så spännande att se hur olika alla barn var och hur utvecklade dom är. Fsst det var lite tråkigt, för de flesta barn kunde krypa eller gå. Nellie kan ju inte krypa än. Hon kan ju rulla dit vars hon vill. Men de var som inte aktuellt där borta.

Det har ju brunnit på Hertsön igen, natten till måndag tror jag det var som det brann. Det hade gått till på exakt samma sätt som det gjorde för 6 år sedan då det var två bränder längst ner på Hertsön, tycker det är obehagligt. Jennan bor ju i längan snett ovanför den länga som brann nu. Tänk om han/hon återkommer ? Jag tror inte att han kommer hit och tänder eld, för om det är samma människa som gjorde alla tre bränder så är det ju högst osannolikt, men man oroar ju sig för om det blir Jennans länga.
Men sen oroar man sig i allmnhet. Det fick ju en att fundera över hur det skulle kännas att förlora allting som man äger.
Det är inte så hemskt  vad gäller möblerna och kläderna. Sånt går ju att köpa nytt. Men jag oroar mig över mina foton!  Tänk om alla bilder på Nellie skulle försvinna? Det är ju de käraste minnen jag kommer att ha i hela mitt liv, det är den här tiden som jag absolut aldrig vill glömma.
Så jag har tänkt att jag ska köpa mig ett USB-minne och börja sätta in alla bilder jag tar på den och alla andra gamla, och se till att man uppdaterar iaf varje vecka med att stoppa in dom nya bilderna på den som man har tagit, och sen hänga fast minnet i min halskedja. Eller så lämnar jag den hos pappa eller någon annan nära och kär.
För det kan ju börja brinna av ren olycka, man vet aldrig!

Nu ska jag sätta mig och ta det lugnt!
Hejs!

Ett bra tag sen.

Nu är jag inne i en sån där period där jag inte alls känner för att skriva blogg. Det känns bara jobbigt att sätta sig vid datorn, fast man ibland känner att man skulle behöva skriva av sig och sånt.
Det är så skönt att skriva om saker egentligen, och sen kunna kolla tillbaka på allting. Jag brukar faktiskt gå in på Lunarstorn och kolla vad jag skrev när jag gick i 8an osv. Man skrattar ganska bra då när man tänker på hur man har utvecklats egentligen! Haha även om man kanske inte har gjort sådana jätteframsteg!

Nåja, nu ska jag berätta om Valborg iaf, jag skämms lite faktiskt..
Vi började med att grilla hemma hos oss tillsammans med Carro.
Jag gjorde så att jag drack öl och vin då, tänkte att vi ska pröva att få Nellie att sluta nattamma, och då kan jag dricka för då kommer vi/micke verklligen att tvingas att genomföra en hel natt utan amning, för jag har tänkt så tidigare att jag skulle pröva att inte ge henne, men har då slutat försöka för att jag har varit så trött att jag inte orkat så då har hon fått bröstet iaf, men nu kunde jag ju inte ge henne det.
Men det vart en hemsk natt för Micke, för Nellie vaknade av att grannarna höll på att smälla raketer och sen fick han henne inte att somna, jag hade gått över till Carro vid tio tiden typ, och det när jag kom hem så stod Micke inne i vardagsrummet och gungade vagnen och försökte få henne att somna, men det gick inte, tillslut så gjorde vi gröt åt henne, men jag gick sen och la mig, man tål inte alls lika mycket som man gjorde förr i tiden när man drack, fast jag kände mig ändå inte så jättefull. Men jag var påverkad, men jag kände mig mest glad över att jag kände mig påverkad.

Tycker om att vara påverkad, man blir så mycket snällare då, elelr man blir inte snällare i själva verket egentligen, men folk uppfattar en som snällare, för då orkar man och vågar uttrycka sig mer, iaf jag.
Jag orkar smickra mina vänner mer och säga hur vackra dom är, jag gör det när jag är nykter också, men jag kan verkligen ägna en lång tid till att övertyga dom om  det och säga hur avis jag och andra människor är.
Som till exempel Carro, hon är så jävla het och snygg, oavsett om hon sminkar sig mycket eller lite, och anledningen till att hon är så jävla hatad av alla tjejer är för att dom faktiskt är avundsjuka, för dom syns inte längre när dom är i närheten av henne, för alla killar tittar på Carro! Synd att hon inte ser själv hur vacker hon är, men det är tur att hon samtidigt inte heller tar illa upp när alla tjejer pratar illa bakom hennes rygg, för hon tar det ju som en komplimang!
Antagligen så har hon ju retat upp dom på något sätt? Det fattar hon:)

Nåja, men min baksmälla var  den värsta jag har varit med om, min kropp hade det jobbigt med giftet, jag bara låg och spydde! Jag mådde så fruktansvärt dåligt, Micke satt bara och sa hur kass jag var som var så bakis! Men samtidigt så var han världens gulligaste, han kom in och tämde spyhinken åt mig, lagade mat som jag sen inte åt för jag spydde upp det, och sen så gick han ut och gick med Nellie och vagnen när jag hade somnat om, sen vaknade jag till vid 12 tiden igen och ganska precis då så kom Micke tillbaka hem, och då sprang han och köpte isglass från glassbilen för att jag så gärna ville ha icetea glassen! Han är verkligen världens bästa!
Sen fick jag äta bakispizza till middag!

Jag skämms lite över att jag drack, men samtidigt, så gör jag inte det. Det är inte hela världen att Nellie fick vara utan bröst i ett dygn, hon äter ju mat så bra så hon behöver absolut inte gå hungrig, och jag är inte en dålig mamma för att jag går över till grannen och dricker vin och röker några cigaretter, för Nellie får ju inte i sig det eftersom jag undviker att amma tills det gått ur kroppen. Om man unnar sig en sådan kväll någon gång då och då gör en inte till en sämre mamma, visst man kan tycka att det är för tidigt när ens barn bara är ett halvår, det är därför jag skriver det här också, jag försöker övertyga mig själv också, men samtidigt så får dom inga men för livet över det.
Det var även en utmaning för oss att jag fick mig en egen kväll, eftersom vi testade om Nellie skulle klara sig utan mat. Vilket gjorde det hela lättare att fullfölja.

Äh, nu börjar det kännas en aning patetiskt att förklara sig.

Och Nellie fick smaka på min isglass när vi satt i soffan när Micke sprugit och köpt från glassbilen, och hon tyckte att det var gott, så hon tg tag i min arm sen och försäkte ta glassen från mig, haha!
Så tanken slog mig att man borde köpa sådana där pinnar och som man har när man gör egen isglass, och sen göra en glass till Nellie! Man kan ju bara göra av vanligt vatten, eller så kan man ju använda en sån där barnjuice att frysa ner, så får hon egen glass, kan vara skönt nu i sommar, vet itne om dom känner så , men det kanju även vara skönt för deras mun att ha något kallt i? Nu när hennes tänder är påväg upp.

Nej, nu har jag svamlat på lite. Orkar inte skriva mer fast jag har massor mer att skriva egentligen, men kanske sätter mig och skriver lite senare.
Hejs.

RSS 2.0