Välling!

Nellie har ju på senaste tiden vägrat gröten, både på morgon och på kvällen, som max har hon kanske tagit två skedar, vissa gånger har hon bara man lagt fram grötskålen framför henne blivit förbannad och försökt sopa ner den på golvet.
Hon har ju alltid vägrat välling, hon har aldrig druckit ur en vällingflaska! Hon har hatat dom, så vi fick börja ge henne mackor på morgon och kväll, men det har ju inte känts bra, för det täcker ju inte direkt upp för alla vitaminer och mineraler och sånt som hon behöver.

Men nu jävlar! Denna vecka så har hon faktiskt börjat dricka välling! både morgon och kväll! Hon har fått dricka från sin vanliga mugg, fast utan den där antispill packningen. Det gryllade mycket för hon har ju inte tid att vara still när hon ska dricka.
Men nu i morse packade jag fram en gammal vällingflaska som vi bara testat tidigare. Och hon drack till och med från den! Vilken jag tycker är bra gör det läcker inte lika mycket då!

Annars så sitter jag just nu och läser aftonbladet. En Maria gick emellan och såg till att pappan fick fängelsestraff efter att hon bevittnat när pappan misshandlade sin 4åriga son i tunnelbanan för att pojken inte ville sätta sig på ett säte. Hon hyllar jag idag.

Sen läser jag om en mamma som fått fängelse i tre år efter att ha lurat ALLA, hon har suttit i tv m.m för att hennes son enligt henne var allergisk mot precis allt – och hade cystisk fibros, diabetes och en cp-skada. Sonen hade varit på 325 läkarundersökningar genom sina år.
Sen finns det en faktaruta om sjukdomen Münchhausens syndrom, som dom antagligen tror att mamman har. Det har jag inga invändningar emot alls. Stämmer bra in, om hon nu inte skulle vara bara psykopat och girig och var ute efter pengarna. Men tror mer på Münchhausens syndrom.
Men det jag undrar över är hur i helvete man kan fejka en cp-skada för läkare? 325 undersökningar och alla gånger så har pojken en cpskada? Nu bor barnet hos din far iaf. Men vars var han innan mamman åkte i fängelse? Det känns så overkligt att man kan fejka sådana sjukdomar!

Nåja, nu ska jag plugga lite istället! Hejs!

Stughelgen

Var i stugan nu i helgen med Nellie, Micke, Nina och Jarkko + hundarna. Denna helg var alldeles för kort måste jag säga! Hade velat stanna iaf en dag till, kändes som om den tog slut alldeles för fort, antar att det har att göra med att vi kom så sent på fredagkvällen. Men man måste ju, det är ju iskallt i stugan så man kan ju inte åka dit direkt med Nellie utan någon måste ju åka dit före och värma upp stugan innan man kan komma med henne!



Allting gick finfint! Vi fick sen till och med sova till halv nio på lördagen! Och lilltösen är så duktig med hundarna! Tror moster nästan var mer stolt än jag över hur tydligt det är att hon kommer att bli hundförare! Hon kampar med hundarna och leker, och hon är inte heller så där jättevåldsam som barn kan vara när dom ska klappa hundar! Haha hon stängde till och med in Viska i hundburen, och sen gillade hon att stänga in både viska och sig själv tillsammans:)

 

Pojkarna körde inte så himla mycket skoter ändå, men lite iaf! Vi smällde raketer på lördagkvällen för att vänja Viska och Jilla, och Nellie fick se sina första raketer, men hon var inte så jättebrydd i dom.

 

 

Det var helt enkelt en helt underbar helg! Som jag hoppas att vi kommer att göra om fler gånger, var för ovanlighetens skull trevligt att spendera en HEL helg med storasyster, it ett enda tjaffs eller bråk!

 


Nu kom pappa så ska dricka kaffe och sen dra och hämta ut hans internetbank kort!
Hejs!

Min dotter är fruktoman..

Det går inte att ha framme fruktskålen på köksbordet. Nellie är så pipig och gråter hela tiden och går till köket och lägger sig och gråter på golvet, när man komer till henne så vill hon upp i famnen och piper ännu mer, när hon väl är i famnen så pekar hon upp på fruktskålen, oftast så har hon även dragit fram sin matstol och sattit den på plats också. Och hon blir vannsinnig om hon inte får äta frukt!
Hon kan äta hur mycket som helst denna tös! Det finns inget stopp på henne! Tidigare har jag oroat mig för att hon ätit så lite, men nu! Det är svårt att hålla henne tilll att bara äta var 3:e timme.


RSS 2.0