Shopaholics

Idag vart det stan iaf, Nellie var feberfri hela dagen igår, så jag tänkte att det skadar inte för henne att få följa med på stan. Det var även marknad idag på stan. Jag ville köpa en palestinasjal där, den var rosa, fanns även en grön som jag ville ha.
Men det är lustigt det där. jag hittar alltid något jag vill köpa på en marknad, men jag köper det nästan aldrig, för man orkar aldrig gp till en bankomat för att ta ut pengar, för jag har nästan aldrig pengar löst på mig. Man betalar ju alltid med kortet när man handlar något.

Men vi storhandlat idag på stan! Micke fick följa med oss också! För Carola hann inte idag, så hon och jag ska gå någon annan dag. Då har jag tänkt pröva ett par jättefina jeans jag såg på cubus och sen ska jag in på hm och gina tricot och köpa tunikor.

Jag köpte två par byxor åt nellie, tre bodys, och ett par jeans åt henne. Sen fick hon en mössa, en badboll och sen ett par vantar som hon kan ha nu, och sen som hon kan ha nästa vinter.
Sen hittade vi en jättefin tjock jeansjacka som jag och Micke vart helt förälskade i som vi ville Nellie skulle ha, men vi köpte den inte, för vi visste inte i villken storlek vi skulle köpa den åt henne. För nu är hon fortfarande så liten och det är så kallt att jag vill att hon ska ha overall på sig.
Sen så var vi in på apoteket och handlade flourtabletter och alvedonsuppar åt Nellan, eftersom det är ett rent helvete att få henne att ta den flytande alvedonet. Hon spottar bara ut det.

Sen köpte jag en vårjacka åt mig. Och Micke han köpte sig två par huvtröjor!

Ja och igår så köpte vi en systemkamera, igen!
Vi köpte ju en i somras, men jag hade sönder den redan dagen efter att vi hade köpt den, och vi tog ingen försäkring på den, jag tyckte ju att det skulle vara onödigt eftersom det bara var att se till att förvara den så att Nellie inte skulle nå den sen när hon kommit.
Men vi lurade dom och sa att det var så när vi fick den, eller lurade och lurade, dom trodde ju som inte på oss heller, men dom sa " Ja, ni är dom första som kommer in och säger att objektivets fästen var trasiga när dom har köpt denna kamera, men vi kan ju inte heller påstå att ni ljuger".
Så vi fick pengarna tillbaka då.
Men denna gång så tog vi faktiskt en försäkring!

Hejs!

Nellie sjuk!

Hon har haft feber toppar på 38.7 grader i veckan, men idag så har hon varit helt feberfri! Men hon är jätte snorig och rosslig i halsen, hon låter precis som min farbror bengt gjorde när han låg på sjukhuset innan han dog.
Hon har ändå fått bricanyl idag, har bara gett henne två gånger tidigare i veckan men beslöt mig då för att inte ge henne det nåmer då jag tyckte att allt bara vart värre, ochhon började bajsa så konstigt också, en liten klick hela tiden, så hon vart jätte öm i rumpan efter ett tag. Men nu har jag iaf gett henne det, men hon får inte någon gröt på morgonen och ingen potatis och palsternacka till middag, utan tvingar i henne massa bröstmjölk istället föra att hon ska kunna bajsa lättare, så att det inte är att hon har förstoppning eller något.

Hur som haver, Bricanylen har ändå funkat bra idag, nu har den slutat ge effekt iaf, så man hör hur hon låter nu. men hon ska få mer nu när hon vaknar. Man märker att hon trots febern fortfarande inte är frisk. Visst, hon är vaken länge mellan gångerna, men när hon nu under dagen har somnat så har hon sovit jättelänge, typ 1,5 timme åt gången.

Synd att det vart som det blev, det var egentligen tänkt att jag, Nellie, Micke, Alexandra, Jennan och Martin skulle åka upp till våran stuga och umgås och köra skoter nu i helgen. Men när Nellie är i detta skick så vill jag inte ta dit henne. Märkte igår när hon var feber fri också, så passade jag på att ta henne i vagnen så att man fick lite frisk luft, så vi gick till ica och handlade lite, och senare så hade hon feber igen då. Fast hon ahr ändå också sovit bra i natt faktiskt! Hon har inte vaknat 3482348 gånger, utan kanske bara 3 gånger tror jag!

Nu kanske det är så att Micke åker upp till Martins stuga istället denna helg. Han har inte bestämt sig än hur han skulle göra. För min del så får han åka upp, även om det blir tråkigt för mig, Hade så gärna behövt och velat gå på stan och köpa mig en vårjacka nu och sen behöver Nellan mer byxor och bodys i storlek 68 och 74. man känner sig ganska fjantig när man springer runt i en varm vinterjacka, och sen är det en aning varmt också, man vill itne direkt gå ut på en promenad.

Jag saknar Carro, nu vill jag att hon ska komma hem till Sverige! Jävla lyxunge, vara i Thailand och glassa på stranden och bada! Orättvist! Fasst visst, i den här kroppen som jag har nu så vill man ju inte direkt hoppa i en biini och ge sig ut på stranden.

Nu sitter jag bara och dumskriver ju!

Ska försöka göra något nyttigt nu istället, Nina och pappa skulle komma förbi, dom skulle bara in på motorgården en sväng.

Hejs!

Allt var bra!

Som ni närmaste vet så var jag för kanske cirka ungefär 2 veckor sen och röntga mitt bäcken så man vet om det skulle bli planerat kejsarsnitt vid nästa barn eller om jag ska kunna föda normalt, med tanke på att jag vart tvungen att göra kejsarsnitt med Nellan.

Så här stod det i mitt brev som jag fick hem för en stund sen:

Hej!

Röntgenundersökningen visade att du har ett rymligt bäcken och borde rimligen inte ha nägra större problem at föda förutsatt bra värkar.

Med vänlig hälsning.

Yeiii! Vad spännande det ska bli nu vid nästa barn!

Grattis pappa!

Haha! Idag är det pappas tur att fylla år! Och sen måste jag ju gratta Tina, som fyllde år igår också:)
Just i mars, då är det jättemånga som fyller år i min bekantskapskrets! Just från själva familjen så är det ju tre stycken. Sen resten är ju vänner!

Vi var på vårdcentalen igår med Nellies hosta, jag tycker att hennes hosta hade blivit bättre under helgen, men eftersom detn ändå hade hållt i såg ganska länge så for jag iaf dit med henne, bara för säkerhets skull, man ska inte chansa med en sån liten ängel! Och läkaren lyssnade på henne och sånt, och vi fick bricanyl utskrivet åt henne, som han då tyckte att vi kunde ge henne max tre gånger om dagen, men främst till natten då.
DET VAR DUMT!

Nellie har nu hostat hela natten, hon har varit piggelin tack vare det, spytt en massa och när hon gråtit och hostat så har hon låtit som hesa fredrik gånger 3! Så i natt har vi skrubbat madrass, och har slut på lakan. Väldigt tur att vi har gästsäng i våran lägenhet, det slutade med att jag och Nellie fick sova i den istället.
Så idag är det bara att tvätta! Har varit och bokat tvättstugan nu medans Nellie powernappar, orkar it tvätta hemma för jag vet inte vars jag ska kunna hänga ala lakan på tork.
Ska väl även få besök av Moa och Micke idag som ska sova över hos oss! Eller det var väl egentligen tänkt att dom skulle sova hos oss igår, men dom skulle väl eventuellt komma idag istället vad jag förstod det som. Och vad jag förstod så ska dom och älskling fara och åka bräda ikväll, så det blir nog kul för älskling.

Nu ska jag ta och ringa Maya. Hejs!

Camillas fördelsedag!

Jaa i onsdags så fyllde då lillasyster år, hela 10 år! Åkte då till pite på tisdagen och sov över då, sen körde mamma hem mig igen på på kvällen. Hon fick ingen present av mig. Jag sa till henne att hon och jag skulle gå på stan tillsammans så skulle hon själv få ta och välja vad hon vill ha, jag har ju absolut ingen som helst fantasi! Och sen blir det ju kul att få umgås  själv utan att Joel eller någon annan stör, det kan hon behöva, lilla gumman.

Och Micke han har legat och sovit på soffan nu sen åtta tiden, jag har suttit och sett på så ska det låta, och sen såg jag programmet grillad som sändes efter det. Dom skulle då grilla Sanna Bråding. Det var riktigt kul, ända fram tills det var Alex Schulmans tur.. Snacka om att han förstörde allting, totalt värdelös vad han! Jävla idiot.. Tog ett bra tag tills man kom in i allting igen.
Det roliga var att det var Sanna Bråding som var programmets offer, men sen i slutet så får dom ju också ha ordet, och då ge igen. Och jag säger då det att hon gjorde det riktigt bra tycker jag! Hon lyckades då få mig att skratta iaf!

Och Nellie har fortfarande inte blivit av med hostan, så ska ringa på måndag morgon till vårdcentralen, om vi nu inte bestämmer oss för att åka in på jourcentralen, men det kan nog kanske vänta, hon verkar inte besväras alls av hostan, och hon har inge feber heller.

Igår så var vi och handlade på ica Maxi, och gissa om jag vart överlycklig? Dom har börjat med försäljningen av påskmust! Jag älskar must! Det finns inget godare! Jag har saknat det ända sen i julas! Känns som om jag måste ladda upp med ett ordentligt lager nu så jag har fram till julen, så jag då kan köpa nytt! Men problemet är att då skulle man ju leva på det, och man skulle ju inte vara så nyttig då.. Fast det är jag ju inte nu heller egentligen, kan inte vara nyttig.. jobbigt..

Jag är så dålig på att skriva här i bloggen också. Men jag har som egentligen inte något intressant att berätta. Jag gör ju inte så mycket om dagarna. Är mest ensam med Nellie känns det som.

Men i morgon, då jävlar! Då är det tatueringsmässan! Så då ska jag dit med Carola! Jag ser fram emot det.

Hejs!

Grattis mamma!

Idag är det mammas tur att fylla år. Så jag är just nu i Piteå. Sitter nu med en kopp kaffe och Nellie sover, mamma är hos sjukgymnasten och jag börjar unfra vars hon tog vägen egentligen?
Har hunnit duscha och föna håret under tiden, sen bänglat ordentligt med att tvätta Nellie för hon har bajsat ett jättelass som verkligen var efterlängtat eftersom hon inte har bajsat på många dagar, haha tänk att man kan bli så glad över något sånt?
Men jag tycker att nu när hon har fått börja äta mat så har det blivit jobbigare att tvätta henne+ att hon är så mycket större så det är svårt att skölja henne under kranen.
Sen har jag ammat henne och nu så sover hon. Ska orka platta håret och sminka mig också, det är ju som tänkt att jag ska hinna på Jennans födelsedagsfest senare i kväll, så jag gör i ordning mig här så behöver jag bara åka hem och mata Nellie och byta kläder och ta hennes present så kan jag knata äver till henne. Dom ska ju ut på krogen så jag måste hinna dit innan dess och umgås. Micke blir hemma med Nellie.

Sen i helgen så har jag tänkt att vara i sunderbyn, och då ska Nellie få umgås med sin farmor och farfar!

Alt annat är verkligen upp och ner, har inte sovit så bra dom senaste två nätterna. Men ibland måste an ställa sig frågan " Kan det bli värre än vad det är nu?" Och det undrar jag verkligen om det kan? Men jag imiterar min bror då:
- Det kan inte regna varje dag, tillslut skiner solen.

Nej, nu ska jag surra i telefonen lite innan jag börjar fixa och trixa! Hejs.

Grattis Jennan!

Idag är det en stor dag, för det är Jennans födelsedag idag! Hon blir hela 20 år gammal, så tyvärr får du nog börja gå på bolaget själv nu!
Hon ville inte bli firad av sina vänner idag, utan hon umgås med familjen idag och på fredag så ska hon ha fest hemma hos sig och fira tillsammans med sina vänner, problemet är att mamma fyller år då, och sen så eftersom dom ska festa hos Jennan sen på kvällen så villl jag inte ta med mig Nellie dit, men Micke kan ju vara hemma med henne, så möjligen att jag är hos mamma på dagen och hinner hem till kvällen.

Mamma kommer hit på torsdag iaf, för jag ska på röntgen då och jag behöver någon som är med och är med Nellie då, och pappa är ju upptagen för då ska han på utvärdering ang. hans jobbförmåga och Micke jobbar till fem hela veckan. Så eventuellt att jag då åker med mamma till Piteå och övernattar hos henne.

Vi var i råne i lördags efter att vi hade kommit hem från stugan, vi var bjudna på middag hos Mickes syster, och det var så gott! Det var pasta och paprika, fläskfile, tomat och någon konstig ost på som var tillagad i ugnen, MUMMA!
Mickes syster är så duktig på att laga mat, önskar att jag också kunde laga lika bra mat.
Jag tycker bättre om att baka, för det fryser man ner och gör jätte mycket av på en gång. fast jag tycker inte att jag är speciellt bra på det heller.
Igår så gjorde jag faktiskt cheesecake, och sen gjorde jag dumlekakor. Var ju bara tvungen eftersom pappa inte visste vad cheesecake var, så jag bjöd hem honom idag så han fick smaka det. Och han gillade faktiskt det!

Var även och storhandlade igår också tillsammans med pappa, och då köpte jag en sån där färdigblandad mjölkersättning för jag tänkte  försöka få Nellie att dricka det, men hon vägrade! Hon bara skrek och grät! Hon vägrar flaska! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! VIsst det är inte hela världen egentligen, men det hade varit skönt att inte alltid behöva tänka på att om man lämnar henne hemma med hennes pappa att man faktiskt inte måste rusa hem efter någon timme för att hon är hungrig, för ibland är det ju så att man sitter och har det riktigt trevligt och verkligen inte vill kanske avsluta ett roligt samtal med sina vänner eller så typ.
Men hon är ju mammas flicka:) Det kan jag ändå leva med!

Ska i morgon ta mig in till stan! Hoppas att jag vågar mig med bussen, jag är ju så larvig! Tycker det är så jobbigt att ta mig upp på bussen med vagnen!

Nåja, nu ska jag glo teve en stund. Hejs!

Gaddningen!

Yes!  Igår var jag och gaddade mig! Oh vad jag var ivrig, ända fram tills man hade fått på mallen armen, den var stor och gick långt in, och då vart jag rädd för hur pass stor smärtan skulle komma att bli, så tänkte att den kunde inte vara så.
Mern han sa att försök bedöma för hur det kommer att se ut iistället för att gå efter smärtan, för hur ont man kommer att ha kommer inte ha betydelse efteråt och det kommer resten göra. Jag lyssnade ju på honom, ju större desto bättre, men va fan! Då var man ju orolig att man skulle banga nör han väl hade börjat och då finns det ju ingen återvändo.
Jag har ju en tatuering på andra armen, men den går ju inte lika mycket in mot underarmen.

Men sen satte vi igång! Och jag klarade det galant! Iaf dom första 3 timmarna! Då gjorde det faktiskt inte så jätteont, endorfinerna tog ju hand om smärtan då. Men efter dom där tre timmarna så tror jag dom tog slut, för dom resterande två timmarna var en plåga för mig, och speciellt den sista timman! Då ville jag bara hem, och sen den sista halvtimman, då kändes det ordentligt, så hädanefter så tror jag att jag bara kör tre timmar åt gången när jag ska göra nästa gaddning, eventuellt fyra då. Men jag tror inte att jag sitter 5 timmar igen, inte nykter iaf. Gjorde bara 2 pauser under dom där fem timmarna och det var pauser på fem- kanske tio minuter för att amma Nellie.

Nu är min arm riktigt svullen så nu ser tatueringen inte lika stor ut som den gjorde när mallen var på innan vi startade! Längtar tills det har gått ner och när det har läkt så man ser hur den sitter egentligen!
Vi kommer nog att ställa upp och tävla med den på tatueringsmässan i luleå! Känns lite konstigt, har aldirg vart på en tatueringmässa förr och nu när det är min första så ska jag till och med ställa upp och tävla! Bara hoppas att jag inte bangar nu bara, och hoppas att den har läkt bra tills dess. Ska ju tillbaka till honom så skulle han fixa till några linjer som kanske hade passat bättre att vara lite tjockare och sånt, lite småputs som kan behövas kanske.
Och jag behövde inte betala speciellt mycket för tatueringen heller tycker jag! Jag kommer då att återkomma och tatuera mig hos Jeremiah hädanefter! För han var en riktigt skön snubbe! Och tyckte om att höra hans funderingar, vi passade ganska bra ihop med personligheterna! Ja och självklart för att han gjorde ett jävligt bra jobb enligt mig!

Nåja, idag har vi varit in till stan och tagot en sen lunch på mat och prat, sen handlat lite kläder till Micke!

Och i morgon så ska vi åka till stugan, blir väl där över natten iaf, men vette fan om vi har ro till att stanna två nätter! Det är det som är tur att man har Micke, både han och jag blir så otroligt rastlösa av att vara där! Så man behöver inte kompromissa med någon för båda två blir less samtidigt.

Jag har följt rättegången om Caroline Stenvall på nsd:s hemsida. Dom har ju direktrapporterat från rättegången och förhören där och sånt, och jag tycker att allting är helt jävla sjukt!
Hoppas att han får livstid och hamnar någonstanns där fångarna gör det olyckligt för honom. Han förtjänar inte annat. TYcker att man faktiskt kan ta och säga sanningen när man till och med vetenskapligt sett är överbevisad, sen säger han " det är Carolin som satte mig i denna situation". Som att det är så synd om honom.  Det är han som är offret.

Det får mig att tänka på idioten som ringde in till radion när jag gaddade mig igår. Frågan var om man skulle straffa folk under 18 år som röker, eftersom den var någon som hade fått 1 års fängdelse för att han hade langat cigaretter till någon minderårig. Ett pucko tyckte att nej men det kunde man ju inte göra, för dom är ju offren i det hela! ....? Haha!

Nu ids jag inte skriva mer. Hejs.

Ytlig värld vi lever i

Har tänkt på det ganska länge nu. Hur ytliga och tråkiga är inte människor egentligen?

Vi läser människors bloggar som vi inte ens träffat i verkliga livet, och dom människors bloggar som vi allra mest vill läsa är 17 åringar som bloggar om vad dom bär för kläder denna dag och hur mycket dom älskar gladiatorsandaler?
Vad är det som är så jävla intressant egentligen? Sen änny yngre flickor som bloggar om push up hit och dit med idominsalva på läpparna och försöker smutskasta varandra och skriver hur patetiska den ena parten är.

Är det verkligen dom människorna som vi identifierar oss med? Så tänker jag iaf, av kändisbloggarna så läser jag dom som har likhet med mitt liv, med andra ord, jag gilar mammabeckas blogg! Hon är den enda kändisbloggaren eller vad man vill kalla det som jag gillar att läsa om hur hennes dag har varit. Förstår att dom som inte har barn inte är ett dugg intresserad av att läsa den kanske. Men även jag gillar kläder, men jag skiter blanka fan i vad den där Kenza eller blondinbella har som " dagens outfit". Och det är inte personligt mot dom. Men jag tycker inte att det är så viktigt.
Men likförbannad så är jag inne och kollar hennes blogg emellanåt, kan ni gissa varför?
Hihi, jag hittade hennes blogg i december månad, och då hade hon juklkalender då det varje dag var en tävling där man kunde vinna presentkort, löshår och andra saker som kan kosta ganska mycket och som jag inte känner för att spendera pengar på, sen dess så är jag inne och söker efter nya tävlingar!

Undrar hur många som tänker som jag när dom går in på vissa bloggar? Ser ni en chans att få lite gratis prylar?

Jag som är totalt korkad på datorer ska lägga upp länkar sen på vettiga bloggar som jag brukar läsa som jag tycker är intressanta, men det får bli så fort jag har lärt mig hur man länkar:P

Ikväll är jag på väldigt bra humör också, för på onsdag så ska jag och gadda mig! Ser verkligen fram emot det nu. Fick avboka tiden för klippningen, klipptid är lättare att få tid till än tatueringstid. Micke har tagit ledigt, men det hade han gjort redan förra veckan, men det hade han inte berättat åt mig. Han berättade det när han kom hem från jobbet idag, han kunde inte hålla sig från att berätta, det skulle egentligen vara en överraskning.  Han är ju så jävla rar gubbfan! Undrar om man kommer kunna göra klart den på en sittning eller om det kommer att krävas två? Jag är ju ett sånt ham av mig!

Nellie har ju fått börja äta potatis i lördags ju, och hon är så söt när hon äter:) Hon verkar få i sig lite grann också, men mesta dels spottar hon ju ut, men det börjar bli bättre! Längtar efter i morgon när hon ska få potatis igen!
jag fattar inte så mycket av det här med matningen, jag vet inte när jag ska börja med vissa saker, hur går allting till? När ska man börja med sån där gröt egentligen? Ska iaf börja ge henne mosad morot som nästa projekt när hon har börjat gilla potatisen. Ska vänta så länge som möjligt med frukter och sånt, för jag vill hellre att hon accepterar och gillar allt annat innan så hon inte blir bortskämd och kanske börjat vägra annat vanligt utan bara vill ha frukter.
Ska läsa på lite grann, har läst lite iaf, men sen är ju mitt minne inte den bästa.

Nellie fick hålla i en egen sked medans hon fick mat för att hon skulle ha något att roa sig med under tiden så hon inte bara var butter. Hon tyckte att det var kul!





Ojoj nu börjar ju mannen som talar med hundar! Hejs!

Bingolotto

Sitter och spelar bongolotto, sövde Nellan efter ettans bingo, och var klar lagom till tvåans. Men it fan får jag någon bingo, Micke får bingo, det är otättvist. Han fick det förra veckan också! Och jag känner mig totalt deprimerad när jag inte kan få bingo nå:( Han får sig inget ikväll inte..

Man känner sig som en riktig pensionär när man sitter och spelar, men va fan! Det är faktiskt ändå ganska trevligt att göra något sånt tillsammans, man kan ju inte åka på bio än när Nellie är så liten, så då får man sitta hemma och spela bingo istället! Ska snart koka varmkorv också.

Har varit jättetrött idag. Vi kom inte i säng förän vid två tiden, Martin kom och dom tog några drinkar och han vart här ganska länge, Mange var också här men han stack ju redan vid tio tiden. Men jag kunde inte somna då! Så jag avrt uppe ett bra tag, hjärnan hade inte hunnit gå ner i varv, och jag hade så mycket att tänka på så det var jätte svårt att få den att stänga av, hatar när jag inte kan få den att stänga av, vill bara lägga mig och slappna av och somna in precis som Micke.
Sen så vaknade Nellie tidigt i morse och låg och jollrade högt och lekte, så klockan 8 steg jag upp så att Micke skulle få ligga kvar och sova i lugn och ro. Så jag har varit helt slut!
Satt och såg på en riddares historia efter att vi hade ätit spagetti och köttfärssås, den gick på tv. Jag ammade Nellie så att hon somnade och jag var jätte trött så jag somnade till framför tvn, sen vaknade jag när Nellie vaknade, men jag sa då åt Micke att jag går och lägger mig i sängen en stund, var verkligen tvungen att sova en stund!
Sen kom Micke och väckte mig efter en stund. Och jag kände fortfarande att  jag var så trött så trött! Ville verkligen inte stiga upp då!
Fick ta två koffeintabletter för jag ides inte koka nå kaffe. Var alldeles för trött för det!

Vi har även varit och skulle köpa tatueringstidningen idag, men den fanns inte i någon butik alls, får väl kolla i morgon för då kanske dom har fått tidningsleveransen, dom hade ju en massa andra tatueringstidningar, men inte den som vi alltid köper. Jag försöker få en ide på en schysst blomma som jag ska ha till min gaddning, har ju själva bilden på hur den ska se ut. Men jag tänkte byta ut blomman, får jag tror inte att den blomman som är på gör sig så fin som en tatuering, blir nog mer plottrig och oförståelig. Så jag funderar på att ha en lilja där. Tänkte att den då skulle kanske vara en lila lilja, eftersom jag har en lila ros på ena armen , och den här gaddningen så ju sitta på den andra armen. Jag och Carro sitter båda två och spanar efter snygga blommor, och när man sitter så pass mycket så slutar det ju med att man också får en massa nya ideer på alla andra gaddningar som man vill göra! Carros sleeve som hon vill göra kommer nog att bli hur grym som helst!
Jag ska ta mig i skinnet och verkligen ringa Jeremiah i morgon och boka en tid och höra iaf vad han kan erbjuda. Känns så svårt att gadda sig när man får sitta i många timmar och sen när man har Nellie och sen Micke som jobbar, man vet som inte vilken tid man kan ta, eftersom jag måste ju ha någon som kan ta Nellie under tiden.

Nu är det dags för treans bingo när som helst! Hejs!

RSS 2.0