Skank

Har hittat en jättefin tröja på skank i Uppsala, jag har drömt om den inatt. Jag vill ha den! Men jag är snål, den kostar 799 kr. Har sagt att jag vägrar köpa en sån dyr, men brorsan sa att han betalar 300 kr av den om jag köper den, men det känns ju inte heller bra, så jag struntade i att köpa den igår, men jag vet inte om jag kommer att gå och köpa den idag, den satt ändå väldigt tajt, men jag kommer ju ändå att gå ner i vikt så den kommer att bli pösigare också då.

Vi var inne på New yorker också, dom har ju mycket fint, men jag hann inte kolla nå speciellt för Nellie  vart grinig. Men ska tillbaka dit idag och titta tänkte jag.
Så det vart inge handlande för mig igår, men micke han handlade ett par jeans, en skitfin huvtröja och två tshirts!
Man ska iaf ha med mig någonting från Uppsala innan vi åker hem!

Vi var så trötta igår också, så vi var hemma ganska så tidigt, så alla tog powernaps, förutom jag. Sen kom Nathalie hem, och dom var och hämtade indisk mat, jag och nellie väntade hemma, Nellie var jättegrinig mot eftermiddagen, tror väl jag det när man fått sitta i bil och sova.
Sen på kvällen när hon somnat så slog vi igång en film, Soul men hette den, jag hade inte sett den innan, men fan så rolig den var!

Sen var det natti natti, Micke hade redan somnat under filmen. Bror drig iväg till en polare, och jag kunde fan i mig inte somna! Det var bara varmt och äckligt! Nellie tyckte nog samma, men hon sov iaf, hon har sovit gott utan täcke och pyjamas, hon har bara haft blöja på sig.

Nu ska Micke i duschen, vi andra har duschat, sen när han duschat och sånt så ger vi Nellie lunch och sen knatar vi in till stan igen.

Hejs.

Framme i uppsala!

Kom fram till Uppsala i morse strax före sju, resan har gått jättebra, förutom att gpsen har inte haft en blekaste om vars vi har varit har det verkat som! Nellie har varit jättesnäll.

Fick köra Mickes polare Micke till stockholm, vi hämtade upp honom i Umeå, han jobbar i stockholm så han skulle dit, fy fan, vi kom fram att vi gör inte så på fredag när vi ska åka hem, då får han ta tåget till Uppsala. Då sparar man iaf två timmar!
Åkte typ 19.40 igår, så det var en lång biltur, och jag sov bara i  10 minuter utav dom timmarna.

Men klockan åtta steg Peter och Nathalie upp, och då tog Peter Nellie så vi har fått sova till halv elva, sköönt!

Ska gå till stan nu snart, ska bara borsta tänderna och byta kläder!

Hejs!

Mammas flicka kryper!

Igår började Nellie att krypa  så hon tar sig fram! Vet inte om det är sent eller inte, men efterlängtat var det iaf:)
Men nu är hon så grinig, jag får inte gå ifrån henne för då börjar hon storböla!

Har varit och träffat läkaren idag, det känns sådär nu efter det. Vet inte riktigt. Vart inte alls som jag trodde det skulle bli. Men får se vad försäkringskassan säger, då vet jag ju definitivt hur det blir och det blir ju då lättande.

Har inte skrivit något i veckan för jag känner att jag inte har haft orken. Har inte gjort så mycket, har varit mycket hos Carola, sen en dag så var jag barnvakt åt Alexandra medans Jennifer var på jobbet! Och det gick jättebra, flickorna lekte tillsammans och härmade tillochmed!

Nu är Nellie sur så måste sluta nu.

Hejs.

Tand nr 4

jag har glömt att skriva det här, men för ungeför två dagar sen så kom Nellies fjärde tand upp:) Och den är så liten och söt som alla andra, den kommer upp mer och mer!

Ska nu försöka ta initiativ till att åka och handla så jag kan laga mat! Jag är så hungrig! Micke ville inte städa, han orkade inte sa han så det får blir i morgon kanske?

Hejs.

Midsommar!

Hade en trevlig midsommar igår, vi åkte till råneå vid fyra tiden. Då hade vi gunnit avfärga håret, sova i omgångar ochs en göra oss i ordning. När vi väl kom dit så påbörjade dom maten, och det var så gott! Det är alltid så gott att ätra där, dom ät grill mästare och Mickes syster är så duktig på att laga mat och baka!
vart iaf grillad oxfile med gorgonzolasås och en jättegod hemmagjord sallad med potatis i. Sen till efterrätt så vart det en tårta med grädde och märängbotten, med enmassa goba frukter och jordgubbar på, och glass till! Oooh, vad jag svullade igår!
Dessutom så fick jag en öl och sen en grogg, men groggen var äcklig! Så jag drack bara halva groggen, tvingade i mig den för att jag inte ville säga att den var dålig, ville ju inte verka kräsen,hade redan tackat nej till baileys och whiskey, men sen innan jag druckit upp halva så sa Micke att vi skulle åka!
Köpte mig även ett ciggpaket igår, så jag rökte också, men bara två stycken. Ville som inte ha mer. Hurra?
Micke tjurade iaf hela kvällen över att jag rökte, fattar inte varför han ska bli sån, när han träffade mig så rökte jag, vad hade han förväntat sig?

Anledningen till att jag drack och unnade mig två cigaretter var för att igår var det dags för Nellie att sluta upp med nattammningen, och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Hon har bara vaknat två gånger! Okej, hon skrek säkert en timme första gången innan hon somnade om, men andra gången tog det nog bara en halvtimme! Jag hade förväntat mig minst två timmar första ronden! Och sen så hade jag förväntat mig fler ronder.
Mickes syster och David gav oss också tipset att jag inte skulle trösta henne, det var bättre att Micke skulle sköta allt sånt där, för annars så skulle hon bli tokig och bara vilja ha bröstet.
Prövade ju en helg en gång när Micke var ute med astt när hon vaknade och inte ville ha bröst att hon då inte fick något, då skrek hon i en timme och 45 minuter, och tillslut så trodde hon att mina fingrar var bröst när jag var och strök henne på kinden och klappade henne på magen så hon började söka fingrarna på mig och skulle suga?

Får se vad man hittar på idag iaf, behövs verkligen städa här hemma, och om vi skulle hjälpas åt så är vi ju klara på en timme! Men jag känner mig lat, så får ju se vad som händer.
Och vad ska jag laga för mat idag?

Hejs.

Nu frisk!

Hon har ingen feber idag, och hon är på hugget i dag, hur pigg som helst! Så vi åker nog ändå till Råneå idag.
Man brukar ju stanna hemma dagen efter att man varit sjuk. Men Hon verkar ändå må så pass bra!
Hon är just nu i duschen med far sin och myser, jag sitter och väntar på att Carro ska komma så ska vi sätta igång med håret!
Jag är så nyfiken på hur det kommer att se ut efter denna avfärgning! Sen är det bara att börja med silvershampo, om några dagar ska ska jag sätta i den hårfärgen jag ska ha! Heh, sen boka tid till frissan också! För håret kommer nog inte att må så bra i slutändan.
Men jag hoppas att det är värt det iaf!

Hejs!

Blondiner har roligare

Mitt hår ser helt förjävligt ut nu, är på väg att bli blond igen. Jag har äntligen bestämt mig, jag har gått i månader och tjatat till Carro om att jag vill bli blond igen, och idag så gjorde vi slag i saken. Hon är nog också lite less på att höra tjatet skulle jag tro. Så har gjort en avfärgning på håret, ska göra en til i morgon, har även köpt silvershampo, och håller just nu på att beställa från lyko shampa, balsam och inpackning. Bara Micke som måste komma och fixa, för han får ta det på sitt visa kort så ger jag honom pengar, men han sitter fast framför tvn.

Nellie har haft feber inatt. Upp till 39 grader. Hon har öven haft feber under dagen. Gav henne en supp just efter fyra tiden och hon var feberfri för ungefär en halvtimme sen. Hon har skrikit och gormat hela natten, så jag hoppas att man får sova ordentligt nu i natt, och att hon är helt frisk i morgon, så hon orkar leka med sina kusiner när vi åker till Råne, och vi nu åker dit, känns inte så kul att åka dit om hon är sjuk, fast tror samtidigt att hon skulle tycka om det, för hon är som glad när hon är vaken och vill som leka då och vara med, men hon sover dock mycket ändå. 
Vi får helt enkelt se hur det känns i morgon.

Har även varit på BVC idag, och läkaren hade inget att klaga på vad gäller hennes huvud.
Nellie hade gått upp jättedåligt i vikt när vi vägde henne förra veckan. bara 20 gram på en månad. Fick då ordinerat att jag skulle he i raps eller oliv olja i hennes måltider, och nu har hon gått upp 200 gram, på en vecka! Jättebra!

Har haft mycket tandvärk nu på senaste, så mina tankar har vaknat om att jag kanske borde ta mig till tandläkaren snart, men då har jag inte råd att börja åka till Uppsala:( Jag vet inte vad jag ska göra, vill så gärna dit och shoppa och umgås med bror, men vet inte om jag har råd i själva verket. Har mycket utgifter nu och vet inte om skatteåterbäringen räcker till det, speciellt nu när jag inte heller vet hur det slutar med försäkringskassan om när jag kommer att få beslutet fattat eftersom min kurator är totalt kass och inte ens klarade att skriva ett ärligt och ordentligt intyg till dom!
Har iaf beslutat mig för att inte börja köpa en ny vagn! Den här får duga!

Ha en bra midsommar!
Hejs!

Nu i ro, slumra in!

Har precis fått Nellie att sova, det vart en sen dag idag, har varit och hälsat på Carola, Tove och Tilde i deras nya hus. Så nattningen blev  som uppskjuten en timme, eller hon slumtade till i famnen vid deras köksbord när jag ammade henne där runt halv åtta tiden, men sen när hon vaknade så började jag klä på henne och gå hem.
Hon var vaken hela tiden, hämtade upp haklappen hos Jennifer på samma gång som jag hade glömt förra veckan också.
Så nattningen började först klockan nio, för när vi var hmme så var vi ju tvungna att fixa gröten och sen amma och byta till pyjamas och borsta tänderna och övriga rutiner.
Så hon var lite seg att så att somna, eller hon somande till i fem minuter, efter fem minuter! Men vaknade sen, så jag fick ligga och hålla handen med henne mellan spjälerna och hon låg och tittade på mig i mörkret, man såg bara som ett blänk från hennes ögon. Sen somnade hon tillslut!

Micke har inte kommit hem än. Han började på jobbet sex i morse, han och några andra från jobbet skulle till Stockholm på kia kurs, så han borde vara hemma snart iaf. Prövade ringa honom när när vi gick hem men då var telefonen avslagen så han satt nog på planet på väg hem igen. Stackarn är säkert jätte trött!

Har varit ut en sväng på storheden, på biltema och testat en cykel jag eventuellt ska köpa också! var ut med pappa, fö han skulle köpa oljefilter och motorolja. Sen var vi hem till honom också, Nellie fick äta själv, men hon tyckte att det var roligare att plaska med händerna i maten. Så vi fick ställa henne i duschen efter den måltiden! Sen efter att jag varit där så gick jag som direkt till Carola.

Ja det var min dag, inte så spännande egentligen, men jag lever inge spännande liv! Men jag trivs som ändå! Är som skönare när allt rullar på, när man inte har något att oroa sig över!
Min Micke är bäst! Jag låg igår och tänkte innan jag somnade på hur gott han luktar! Älskar hans lukt!
Förutom när han har dålig andedräkt, eller fiser..

Hejs!

Godisdag!

Idag är det godisdag! Tänker ha så att jag får gotta mig en dag i veckan iaf, det är inte värt GI annars, man måste få njuta av det man stoppar i sig ibland, så är det bara!
Med annars så har den gått bra! Ställde mig på vågen, minus tre kilo! blir roligt att se vad den visar i morgon efter att jag ätit godis!

Mickes kompisar skulle ut igår och ville att Micke skulle följa med, Micke tänkte inte, men jag tyckte att han skulle åka iaf, så han for efter att han  trvingat i sig halva min vinflaska och lite whiskey.
jag vet inte hur länge man kan spara en vinflaska, och sen luktar det så mycket så jag gick ut och la vinflaskan i cykelrummet, så får Svanmo den när hon hämtar den därifrån!

Var på bvc igår, Nellie har inte gått upp så bra i vikt nu denna gång, så ska börja med att lägga rapsolja i varje mål hon får, sen ska vi tillbaka nästa torsdag, fast då ska hon få träffa en läkare istället, dom vill kolla upp hennes huvud igen? Jag fattar ingenting, är det meningen att jag ska vara orolig? Dom säger ju att hon är så fin, men dom vill ändå dubbelkolla och för säkerhets skull undersöka?
Den ena barnläkaren misstänker det dära solnedgångsblick, den andra läkaren som jag får träffa en månad efter säger nej, hon har inte solnedgångsblick, men hon skelar, sen säger den tredje läkaren som man får träffa efter det att nej hon skelar inte, men hon har brytningsfel.
Nu ska hon träffa den första läkaren, hoppas hon nu säger att allt är bra med Nellie, för det är så det känns för mig iaf, hon är frisk! Hon är pigg! Hon är helt underbar! Hon är en nöjd liten flicka som får allt hon behöver! Och hon mår super, lite trögt att bajsa ibland och kan vara lite irriterad i tårkanalen efter att det varit blåsit ute. Men så är det väl för många bäbisar!

Efter att jag vart på bvc så gick jag och Carro in till stan, satan vad varmt det var ute! Hatar värme! Och jag gick i linne, det var jobbigt, men jag kan inte gå i huvtröja, jag avlider då!
Det vart mycket shoppande för mig, handlade en massa, ett nagellack till mig! Och sen fick Nellie en massa kläder!
Om jag och Micke får en pojke sen så blir det nog att handla nytt, för det är svårt att köpa könsneutrala kläder! Allt är som rosa! Och det är så fint! Jag som alltid sagt att jag inte skulle hålla på och dalta så där med kläder om jag skulle få barn, att jag tyckte det var så löjligt att barnen alltid hade rosa och söta kläder på sig. NU förstår jag föräldrarna, man smälter ju när man ser klädesplaggen!  Och ens barn är ju verkligen så fin i dom kläderna!
Nu ska jag inte köpa mer kläder åt henne på ett tag, får vänta tills i början på juli, då vi är i Uppsala! Då ska jag handla kläder åt mig också!

Undrar hur bakis min kära är idag? Han brukar inte vara så jätte bakis! Han har ju faktiskt börjat bete sig! Han är aldrig så där jobbigt full så han klättrar på väggarna och man tål inte att varai närheten av han när han är full, utan han är lugn, glad och rolig! Jag tror minsann att han har vuxit till sig!:) Han är en drömpappa!

ps. Nellie verkar kunna åla sig framåt lite, har bestämt mig för att hon inte ska få vara i läragåstolen lika mycket nå mer, för nu vill jag att hon ska krypa!

Hejs!

Tröttnöt

Jag är så trött just nu, att jag låter bilderna tala för sig själva. Nästan.
har varit med Jennan idag, hon bor just nu i sin pappas hus medans han är borta i Bulgarien, så vi har suttit ute på altan med barnen och druckit kaffe och barnen har lekt.

Sen när Micke slutade jobbet så hämtade han mig därifrån och vi for in till stan, bytte Nellies trasiga smyckeskrin, Micke kollade ögontrycket och synen hur den är efter att han lasrat ögonen, ena ögat var perfekt, andra var inte bra.
Sen var tanken att vi skulle åka och handla mat, men jag han bara sätta mig i bilen på parkeringen så kände jag att jag var tvungen att gå på toa, så fick köra hem. Sen när jag var klar så var vi åter påväg att åka och handla, men hann inte mer än utanför dörren så var jag tvungen att gå igen, han nu börjat förstå sambandet mellan att äta omelett.. Hoppas det går till sig, för nu när jag börjat med GI så kommer det bli mycket äggluncher.

Jag fick stanna hemma iaf, Micke tog konstigt nog med sig Nellan. Kändes lite tråkigt sen när man uträttat sina behov, haha!

Nåja, middagen åt vi halv nio på kvällen, just efter att Nellan somnat. Hon fick bada i diskhon igen. Hon ÄLSKAR det!


Alexandra och Nellie.



Dom är så söta tillsammans!


Alexandra hade it tid att sitta still på filten inte.


Hon plaskar ner hela köket!


Mammas vackerängel!



Får se vad som hittas på i morgon, vet att pappa skulle komma förbi. Vet att jag kommer att vara på dåligt humör, inte för att han kommer förbi, utan för att jag redan är less på GI, jävla sockeravgiftning! Jag vill ha pasta! Jag vill ha gott! Jag är sämst på att vara nyttig, men jag kan inte fortsätta vara så här fet..
Det blir nog bättre när man fått rutin på det hela, och fattat vad det finns för mat man kan äta istället.

Hejs.



Hemma från Uppsala

Var hemma på Hertsön igår morse kl.07.20. Och det var så skönt att få lägga sig raklång i sängen!
Både resan it och hem gick jätte bra med Nellie, hon sov mesta delen, och när hon inte sov så gav man henne majskrokar eller leksaker, eller kanske buffade henne på magen så somnade hon om!
Vi hann it gå på stan mer än en timme på fredagen, torsdagen gick vi aldrig på stan, men vart ju iaf en tunika, ett par mjukisshorts och en palestinasjal!

Peter var så tjusig på sin examen! Jag är en jättestolt lillasyster, man tänker efter.
För 5 år sen hade han inte ens fullständigt betyg från gymnasiet, nu är han utbildad sjuksköterska! Tänk om man själv hade haft en sådan stark drivkraft som han när han har bestämt sig!
Hans flickvän hade också tagit examen nu! Hon är nu utbildad hudterapeut!

Hade velat vara där iaf en dag till, tyckte att vi hade alldeles för bråttom hem. Men men. har pratat med Peter idag och vi har sagt att vi får ta och komma ner i sommar igen då fast med tåget, passade då också på att kola upp priser, men jag tror att det blir att ta flyget istället, det blir fan i mig billigare, och mycket bekvämare, eller så bilar man igen? Kostar ju lika mycket på ett ungefär. Beroende på vad man har för bil förstås. Om vi INTE har våran bil så blir det ungefär lika dyrt!

Jag tog inte så myket bilder, fast jag hade med mig hela "mediaväskan", Orkade inte släpa med mig den överallt. Men Nina har tagit, men har inte fått hennes bilder än. Så jag har inte så mycket bilder att lägga upp. Lägger nog kanske upp då någongång!
Vilket mäktigt universitet förresten?


Storebror Peter gör rolig min!


Peter vackra flickvän Natalie!



Mormor och morbror Affe.


Idag har jag och Micke varit på handlekadar utbildning så han kan övningsköra med mig! Nu är det bara att vänta på att det ska bli klart så vi får hem papperna, då kan vi sätta igång!
Gud vad tråkigt det var att sitta där, men samtidigt så förstår jag nu iaf att det faktiskt är ett ganska bra initiativ till att göra övningskörningen så effektiv som möjligt, dom hjälper ju handledarna, dom "lär" ju dom lite om hur dom ska lära ut sakerr, och hur dom ska göra det, lite tips helt enkelt! Tyckte det var ganska bra då faktiskt.

Mamma var med Nellie medans vi var på den där utbildningen, dom hade varit ute på storheden!

Justja! Vi har varit och röstat också! Sitter nu och tittar på ettan, piratpartiet har tydligen tagit sig in iaf, får se när allting är slutgiltigt!

Orkar inte skriva något mer! Hejs.

Snart åker vi!

Eller snart eller snart? Vi åker ju först i kväll! Men idag åker vi!
Fortfarande nervös över hur det kommer att gå med Nellie. Men hon brukars ju inte vara jobbig så det kommer nog atst gå bra.
Jag bakade saffransbröden igår, det vart inte bra. Tycker dom vart totalt misslyckade. Gjorde två satser så bror har så det räcker ett tag. Men när jag var klar så var klockan mycket, och jag hade fått i uppgift av storasyster att bränna en Roadtrip skiva. Hon hade endast två låtar som hon önskade, så jag fick sitta och handplocka lite musik från  datorn och tanka ner, ringde även mamma, och hon vill ju bara ha en massa sonja alden och sanna nielsen och sånt skit, men hon gillar ju inte min musik så.hon valde iaf kanske 12 låtar, sen plockade jag ut resten. Så det blev en skiva med 116 låtar.
Och Micke somnade tidigt på soffan, och när jag var klar med skivan så var klockan ganska så mycket, så vi hann ju som inte direkt mysa något innan jag åker heller.
 Vi har fortfarande svårt att vara ifrån varandra! Men samtidigt tycker han nopg att det är skönt att få vara ifred lite, han får ju lugn och ro och kan sova en hel natt utan att vakna av att Nellan vaknar nu när han jobbar, och sen tänkte han ju passa på att gå på krogen på fredag! lagomt till när jag kommer hem på lördag förmiddag! Då kan jag retas med honom:)
Jag hann inte heller packa igår, så jag får göra det idag då!

Jennifer och Alexandra var här igår också, och det var riktigt trevligt, vi pratade omlite allt möjligt, och sen så lekte barnen, och Nellan ska som vanligt vara i Alexandras hår och slita, jag tror Nellie är lite svartsjuk över att Alexandra har så mycket hår och Nellie knappt har något alls;) Haha! Men Nellie är ändå så söt!


Bilden är från Mickes födelsedag.

Ska hinna träffa Carro nu också innan jag åker idag! Vi har ju inte setts på flera dagar! Känns som om jag har massor att berätta åt henne!
När man talar om trollen, fick precis ett mess av henne där hon frågar vad jag gör! Så blir nog att sätta på kaffet nu, har ju inte gjort det än, väntar så att hon ska få det nykokt! Små gester som räknas eller?


Nellie grinig nu så ska ta henne nu!
Hejs!

Tand nr.3 !

Märkte idag när vi var på väg och skulle och handla att det såg vitt ut upp till i Nellans mun, så var tvungen att vara och känna, och nå fan har hon fått en tand där uppe!
Det är så roligt när dom kommer! Man blir så glad! Och det passar ju så bra att det kommer fler nu eftersom hon snart ska börja med grövre mat, alltså när hon blir åtta månader, det är ju bara en månad kvar dit!:)

Handlade bara för 650 kr! var tvungen att köpa saffran och sånt! Min bror ville att jag skulle baka saffransbröd och ta med mig ner till Uppsala i examenspresent åt honom så han kunde äta och frysa in det. Han tyckte så mycket om dom när han åt dom hemma hos mig när han var på besök i vintras! Det är kul iaf! Och lagomt billig present också!
Men sen när jag skulle betala så vart det köp medges ej! Prövade två gånger det gick inte, så Micke fick komma och dra med kreditkortet! jag vart gode arg och fick ångest, jag kan ju inte ha sprättat alla pengar redan! Satt hela hemresan och försökte tänka och plussa och se hur mycket jag har handlat för och vad jag har handlat som har kostat så mycket att jag har slut pengar!
Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig framför datorn och in på banken och kolla saldo, men då hade jag ju fan i mig pengar!
Blir så förbannad! Då satt jag och hade ångest och fick använda mina mattekunskaper helt i onödan, + att det blev 50+ kr extra för Micke eftersom han fick ta det på kredit eftersom han inte hade pengar på sitt ena kort heller.

Ska se om jag kommer att baka imorgon eller om jag ska träffa Jennan och Alexandra, vill så gärna att Nellan ska få ha en playdate innan vi åker! Och sen är det så trevligt också! Det är så kul att se när Alexandra ska vara snäll och ge Nellie saker och sen se hur dom tittar på varandra! Det är ritkigt fascinerande!

Skulle egentligen behöva åka på stan i morgon också och fixa något, men jag har glömt bort vad det var som behövde fixas, men jag vet att jag visste det tidigare idag!

vart en sen middag idag också, först kl.20 fick vi äta, var hemma 7 från affärn först, så Nellie kom inte i säng heller förän 20.40! Hon fick sitta och äta på ett rån medans vi åt middag, för medans vi  gjorde maten så gav vi henne kvällsgröten och sånt! Det tog fem minuter så sov hon!

Och nu vaknade hon! Suck!

Hejs.

Tvätt!

Känner mig hurtig. Har redan tvättat en maskin och hängt upp den på tork! Så nu har vi inga skitigkläder alls! Då har jag mycket kläder att välja mellan till Nellie inför Uppsalaresan.
Jag är gode nervös nu, vi ska åka bil dit ner! Vi åker på kvällen så man kör över natten, för då sover Nellie förhoppningsvis mesta delen av resan, hoppas hon gör det, för att sitta still i en bilstol i ca 10 timmar är ju inte direkt roligt!
Går det extremt dåligt ner så kanske man får ta och köpa en flygbiljett och flyga hem istället då. det går ju betydligt fortare. Men det är så dyrt!

Jag har inga planer alls på vad vi ska göra idag. Vill egentligen inte bara sitta inne hela dagen. Men hatar att vara ute, för det är så varmt, och då kan man inte ha några kläder på sig, och jag är så grymt jävla fet just nu och med hängmage och absolut inga bra kläder som sitter som det borde göra. Så vill därför inte visa mig ute.
Det bekymrar mig också inför Uppsalaresan, det är en varm stad!

Igår så var Maya här också, det var trevligt, man ser ju inte henne alltför ofta längre när hon inte är boendes i luleå, men hon kommer väll tillbaks någon gång. Sen så var Jennifer här också! Också trevligt!
Efter att dom hade varit här så  for jag och Micke och Nellan till sunderbyn och hälsade på Mickes föräldrar, vi åt middag där också!

 Hejs.

RSS 2.0