Jag är inte så duktig på detta!

Jag tänker varje dag att nu ska jag sätta mig och skriva blogg, men det bli tamefan aldrig av, och då blir det istället att jag glömmer bort att som kan tänkas att nämnas här att skriva, så det blir ett kort inlägg idag.

Kan säga att torsken inte är borta, men jag hade ett litet skavsår på ena tutten, och jag lyssnade till slut på mamma och mormor, och satte på Inotyolsalva över natten, och morgonen efter så var det bra! Så det är ett tips tilll er andra! INOTYOL!
Bara tvätta bort det med tvål och vatten dagen efter.
Funkar även om man är röd mellan näsan och läppen för att man kanske varit där och slickat när det vart fuktigt ute. Iaf ibland! Det är skönt att ha det på iaf för det kliar och svider inte lika mycket. Fan vad skönt att jag inte har haft det så på länge, har nu bara varit sprucken på mungiporna, och det kan jag stå ut med. Bara för att jag nu skriver det så kommer jag väl säkert att se ut som en clown inom dom närmaste dagarna.

Julklapparna är köpta till de flesta i familjen, men Peter kan jag inte komma på vad jag ska köpa för något. Det är svårt att komma på en bra julklapp åt honom! Kanske biobiljetter? Suck!
Det blir iaf att fira jul hos Mickes föräldrar, och sen på juldagen så åker vi till mamma i pite och firar med mina småsyskon, var ju inte där förra julen heller, men jag orkar fan inte med allt falskt så undviker det istället till något bättre. Förra året firade jag inte jul hos någon alls, joo jag var till mormor när jag kvicknat till lite på kvällen och fikade bara. Har inte så mycket minne från julhelgen;P

Och igår ar jag på bvc med Nellie, hon väger 6090. Tänk att hon redan är 6 veckor gammal, höll henne nedanför magen i förrgår och tänkte hur fan hon har fått plats där i? Det är som lite konstigt!

Undrar vad som händer ikväll? Har ingenting planerat! Men i morgon på morgonen så ska jag åka och rida!;) ska bli kul! Bara hoppas att jag kan pumpa ut mat åt lillhjärtat! Hon sover just nu, men hon har inte gjort annat än legat och ätit från bröstet inatt och nu idag, hon har inte sovit så långa stunder heller förutom nu, så brösten känns helt sladdriga och uppätna;P Får se om allt kommer att gå bra för Micke då:) Men det kommer det nog! Bara försöka att åka när hon sover så kanske han inte är lika nervös! Men jag måste iaf få åka iväg i tre timmar! Känner mig så inlåst här hemma, och Micke fick ju fara och festa förra fredagen! Var grymt tråkigt att sitta ensam hemma en fredagkväll, fast jag hade ju Nellie:)

Nu ska jag nog lägga mig och försöka vila lite själv innan hon vaknar!
Hejs!

Kommentarer
Postat av: Svanmo

Nåå va söt hon var på bilden :P

2008-12-15 @ 22:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0