April april din dumma sill!

Jag såg på de sista kanske fem minuterna av vakna med the voice idag, och då tackade dom för jakob eftersom det var hans sista dag. eftersom han hade fått gå på grund av att han förra veckan moonade för en av cheferna från tyskland när dom hade haft möte där, han hade inte uppskattat det alls, han blev ju så förlöjligad tyckte han.
Han moonade på grund av att han och några andra radiopratare hade sin egna ballar av stål så dom utmanade varandra.
Bland annat så skulle en av dom förra veckan stå med ena foten innanför ryska ambassaden och med en sån där radio som spelar jättehögt och spela låten tingeling för dom.
Men dom säger att Jakob iaf fick sparken och vi kommer alla sakna honom. Fast jag kan inte tro på det där, han har inte fått sparken, det är ett 1a aprilskämt helt enkelt, återstår bara att se det i morgon när det är vakna med the voice.

För det kan ju inte finnas en människa som inte klarar av att se en söt liten rumpa, man kan ju inte ta det så allvarligt och vilja att en människa ska avgå på grund av en sådan sak. Tycker det låter lite för idiotiskt.

Hejs!

Kommentarer
Postat av: linnns

sv: Hahaha jaa gud! Jag också, fatta vad pinsamt alltså



Rösta gärna på mig som veckans blogg här

http://cathie.se/

2009-04-01 @ 19:21:18
URL: http://linnns.blogg.se/
Postat av: Denise

Hej det skulle vara jättesnällt om du kunde gå in här http://fia.blogg.se/2009/april/fantastic-4.html#comment och bara lägga en röst på mig. Alla som röstar får en länkning i min blogg och det skulle vara jättesnällt av dig, det tar bara 1 minut. För nu har jag nämligen gått vidare till finalen:) Tack vare er(L)

Tack i förhand:)

Kram

2009-04-01 @ 20:28:56
URL: http://fotobydenise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0