Aronsbadet!

Skulle skriva det här inlägget igår egentligen, men hann bara skriva fyra ord sen kom Nellie farmor på besök! Det var trevligt, men det ser ju ut som en svinstia hemma hos oss, så det är lite skämmigt att hon kom just nu.
Sen kom Jennifer, Alexandra och Martin också förbi till oss så Nellie och Alexandra kunde leka. Alexandra bara puttade i Nellie, haha! Men Nellie är inte så brydd. Hon ska lik förbannat vara bakom Alexandra hela tiden!

I förrgår så var jag med Carola och Tilde och Tove på aronsbadet så Tilde och Tove fick bada, Nellie sov och sen när hon var vaken så fick hon sitta i blöja på filten tillsammans med oss, och sin söta mössa, tror hon gillade att vara där, det är mycket stimulans för henne med alla barn som leker runtomkring!

Nu sover Nellie, när hon vaknaar och när Carola ringde så ska vi dra in till stan och, ja, jag vet faktiskt inte, vi ska gå runt med Carola iaf! Då får man nånting att göra iaf!

Ja juste det! Nellie drog sig själv upp med hjälp av en stol i förrgår också! Sen igår så kom hon över tröskeln med läragå stolen själv! Fan vad det händer mycket just nu!

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0