Hemma från Uppsala

Kom hem igår från Uppsala runt 04.15 tiden, var gode trött när vi kom hem. Nellie var snäll hela vägen, men hon var vaken mellan Sundsvall och Övik, men det är ju bara att ge henne en leksak eller majskrok så är hon jättenöjd!
Kändes inte kul att lämna storebror! Hade velat stanna! Och jag trivs ju så bra i den staden, tänk om jag hade gått skola på GUC? Undrar hur mitt liv hade sett ut då?
När vi kom hem så gick vi iaf och la oss och sov till halv tio, då kom mamma och tog Nellie så vi kunde fortsätta sova, det var ju snällt faktiskt! Behövde få sova ut. Fick feber på fredagen också, frös jättemycket och hade skallebank och ont i hela kroppen! Men efter att ha sovit sen så mådde man bättre faktiskt, fast hostan var kvar, den kom när vi åkte till Uppsala, jag har valt att skylla på AC:n iaf. För detvar i bilen på väg dit som jag började få ont i halsen.

Blev ändå ganska mycket handlande i Uppsala, men inte lika mycket som Micke handlade, jag köpte mig en skinnjacka, sen en tshirt från New Yorker, och sen Skank tröjan och ett par Cheap Monday jeans. Sen har jag snott den ena plånboken av Micke som han köpte, han köpte två st.
Sen har vi även varit på Kolmården! Och det var trevligt, men vi kom dit först tre på eftermiddagen så vi hann inte åka genom safariparken där, och vi missade delfinshowen, men vi hann iaf kolla på delfinerna! Tyckte att aporna var roligast iaf!
Nellie var inte så iintresserad av djuren, hon tittade mer på alla andra barnen!

En bild då hon tittar på ett djur iaf!


haha, han var stooor!






Nu bjöd jag på några bilder iaf.


Och igår kväll så grillade vi tillsammans med martin, Jennifer och Alexandra! Det var trevligt, blev bjuden på ett glas vin av Jennifer också, tänkte ta mig en öl också, men fick en sån huvudvärk igen så jag sket i det, sen på kvällen så började jag må illa.
Och idag har jag mått illa hela dagen, och så fort Nellie har sovit så har jag sovit! Har varit helt slut!
Nå är det ju fan om jag inte ska kunna dricka ett glas vin! Det ska undersökas vidare iaf!

Väntar på att Micke ska komma hem nu iaf, han har varit och tvättat sina föräldrars bil, vi bytlånade bil med dom eftersom deras bil är en dieselbil och drar mindre så har dom haft Mickes bil, och dom var på väg hem från Finland så micke ska ha tillbaka sin bil, sen skulle han och handla lite åt oss, sen ska vi se en film innan läggdags!

Justja, har fått mina ögonfransar färgade för första gången i mitt liv när jag var i Uppsala, Nathalie var snäll och ville göra det på mig, sen färgade hon mina ögonbryn också, hon jobbar ju med sånt! Sen var hon snäll och gav mig en olja som jag kan smörja in på mina bristningar och ärr för att det ska läka och bli bättre, sen fick jag en kräm att smörja in på mina finnar eller vad fan det nu är som jag fick när jag vart gravid! Skulle påskynda cellförnyelsen eller vad hon nu sa. Tyckte jag iaf var jätte rart av henne!

Hejs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0