MAAAT!

Sitter just nu och vntar på att maten ska bli klar. Idag serveras det fläskfile i ugn som har stått i marinad sen i torsdags, sen serverar vi potatissallad till, men ingen hemmagjord tzatsiki idag, det har vi inte råd med just nu. Sen till efterrätt så blir det en banan-jordgubb smoothie:)

Vi har även vart och köpt lördagsgodis, men den är faktiskt inte lika loockande, hoho! Jag kanske är på rätt väg, det måste vara smoothiens fel, tycker att det är så sött!
Smakar så jävla bra, det känns som så lyxigt, perfekt med frysta jordgubbar, det är inte gott om den är tinad, det har nog med konsistensen att göra!

Nellie har varit duktig idag, hon åt nästan en hel burk med päron-banan youghurt till mellanmål idag, hon brukar inte ens äta halva typ! Men dock hade hon ätit jättedåligt när hon fick lunch!
Men dock är hon lite grinig just nu. Hon ska få äta kvällsgröten sen när vi ätit middag och gjort bort det där, vi har skjutit på hennes nattdagstid till åtta nu istället för vid sjutiden, för det är mycket lättare för henne att somna då, hon hinner som inte bli tillräckligt trött.
Ska spela lite Eminem- We made you för henne så hon blir på bättre humör, jag förstår inte varför, men varje gång den setts igång så stannar hon som upp och lyssnar och blir glad? Haha!

Oj, nu är maten klar, Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0